קבצים שנוצרים לאחר צריבה

לאחר צריבה של קבצים בנרו, הם נשמרים במסלול הנ"ל: documents & setting\local setting\temp האם יש אפשרות לבטל את שמירת הקובץ לאחר הצריבה?
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
תמיכה - מחשבים ואינטרנט