תמיד כשאני מפעילה את המחשב,מופיע לי מסך כחול. משהו עם משתמשים..כתובה ההודעה הזאת "to begin,click your user name" ואז אני צריכה ללחוץ שם על סימן המשתמש. ורק אז מופעל המחשב,ומגיע לשולחן עבודה.. איך אני מבטלת את זה?
אזהרה: windows שם את הצעדים האילו כדי להגן עליך, המשתמשת. אם תסירי אותם אז מצד אחד זה יקל לך את החיים (קצת), אבל מצד שני יסכן את הבטיחות של המחשב שלך (הרבה!!!). את בטוחה שאת רוצה לעשות את זה?
ההמלצה היא שלכל משתמש תהיה מילת קוד (password). אם אין לך, את צריכה לשקול לסדר לך אחת. אם המחשב שלך יתגלג לידיים זרות זהו מנגנון ההגנה הראשוני שלך.
אם אחרי כל מה שכתבתי את איתנה בדעתך לבטל את אמצעי הבטיחות הללו, אוכל להסביר לך איך לעשות את זה.
אמרו לי שזה חשוב..אבל זה מציק..מאוד. אמממ אני בינתיים אשאיר את זה אבל את יכולה בכל זאת לומר לי איך מורידים את זה? (ליתר ביטחון) תודה:)
איריס - נא לא לפזר את השאלות אלא לרכז את כולן
באותו שירשור (אחת כתגובה לשניה ולא כ"הודעה חדשה" ).
לעצם השאלה - תיכנסי אל "חשבונות משתמשים" של "לוח הבקרה" ושני את הכניסה אל המערכת עם הפעלת המחשב - דרך שם.
Control panel > User accounts > Change the way users log on or off
תורידי את ה check mark מ האפשרות בשם Use the welcome screen
ואז Apply
חזרי למסך הקודם - User accounts
Change an account
בחרי את השם שלך
Remove my password
ושוב, מאד מאד מאד לא מומלץ
לעצם השאלה - תיכנסי אל "חשבונות משתמשים" של "לוח הבקרה" ושני את הכניסה אל המערכת עם הפעלת המחשב - דרך שם.
Control panel > User accounts > Change the way users log on or off
תורידי את ה check mark מ האפשרות בשם Use the welcome screen
ואז Apply
חזרי למסך הקודם - User accounts
Change an account
בחרי את השם שלך
Remove my password
ושוב, מאד מאד מאד לא מומלץ