האח הגדול: סיכום עונה
יצאתי עם שש תובנות מהעונה השישית של האח הגדול:
1. עונה משעממת במיוחד אך חשובה לא פחות מקודמותיה. היא סיפקה בידור לצופים במהלך מבצע צוק איתן, בעוד הזכיינית השניה ויתרה על שידור תוכניות הבידור שלה. המלחמה באיזשהו מקום הצילה את העונה הזאת. אחרת היא פשוט הייתה מאבדת מהחשיבות שלה. וכל מה שהיינו רואים בדקות האלה שמגלים לדיירים מה קרה מחוץ לבית האח הגדול זה כמה אף אחד לא דיבר עליהם.
2. זו הייתה עונת הטבעונות הרשמית ועל זה אני שמח. אני לא טבעוני, תמיד אהבתי בשר, אבל שמח שהעונה הזאת הביאה זוכה שונה ממה שכל עונה מספקת לנו. טל מגיעה אלינו עם מסרים מאוד חשובים, שגם אם אינך תומך בהם, אתה לא יכול שלא להעריך אותה על זה.
3. מי האוליגרך שהצביע כל העונה הזאת ללינור?
4. דנית, אליאב ונופר הצילו את העונה הזאת בהרבה מהבחינות, ולכן הגיע לשלושתם להגיע לגמר. אולי באיזשהו מקום יש צדק בכך שהבנות היו שם בעוד הגבר ששיחק בשתיהן יצא לפניהן.
5. משימת זיגי הייתה המהנה מכולן ולא בגלל שיש לי איזושהי סימפטיה לחייזר הזה. ממש לא. זו פשוט משימת ה"אסור לזוז כשמשהו מטורף עכשיו נכנס לבית" שיש בכל עונה, רק בקונספט אחר. זה תמיד מצליח להם וזה הצליח להם גם הפעם.
6. לאלדד לא באמת הגיע לזכות, ולדעתי כמו קרב שפרה-בובליל, אלדד הוביל במהלך כל העונה בגלל דעותיו אבל לקראת הסוף הוא החוויר, לא קיבל זמן מסך, ישב כמו פוץ על הספה כל היום והפסיד מיליון שקלים.