yosiperez
יוסי פרץ
אם אינך חותך בשר ודגים על קרש החיתוך מספיק!
במקרה של בשר ודגים אחרי שטיפה טובה אם מים חמים וקירצוף לשטוף באקונומיקה
ולהשאיר קצת ואז שוב לקרצף ולשטוף הייטב!
לא להישתמש בקרש עץ לעולם לבשר ודגים
הוא קולט חיידקים ואינו פולט ומהווה סכנה בריאותית והיה בזמנו בנידון מחקר בארצות הברית אחרי שמשפחה הורעלה ללא הפסקה רק אחרי בדיקת כל שיש להם במטבח גילו שהקרש היה המרעיל!
קרש עץ-רק ללחם ועוגות!
לשאר קרש זכוכית או מבלסטיק!
ואני הצעתי ושוב
להלביש או ניילונית או שקית אחת או שתיים על הקרש לפני חיתוך הבשר והדגים
ואחרי- לפח ואז שטיפה רגילה ומים חמים יספיקו!
ואל תשכחו כשעובדים אם דגים ובשר רצוי בכפפות
ואחרי לנגב בנייר חד פעמי
ולשטוף במים רותחים אחרי השרייה באקונומיקה את המטליות או פשוט לפח וחדשות
מאחר וחיידקים מהדגים והבשר מתפתחים בהן וגורמים למחלות במהירות
במיוחד במדינה חמה כמו שלנו-
ואם אחרי הגדים והבשר חותכים ירקות על שיש שנוגב במטלית מהם
חיידקים מסוכנים נידבקים ומתפתחים ומי שרגיש חבל על הזמן!
וגם את הכיור אחרי רצוי לחטא באקונומיקה להשמדת כל החידקים-אחרי שטיפת הכלים!
וכדי לשמור על הכיור קנו מין פלסטיקים כמו למקרר או לאמבטיה וכך הכלים לא נשברים לרוב..
ווהכיור נישמר שנים רבות כחדש!
שבוע טוב לכולם!