והמנצח בתואר הכלי השנוא עליי לניקיון במטבח הוא...

והמנצח בתואר הכלי השנוא עליי לניקיון במטבח הוא...

הבלנדר! לא משנה כמה אני מנקה אחרי הכנת פסטו או רוטב - תמיד אני צריכה להשרות את הכלי כמה וכמה פעמים. היום קראתי טיפ על ערבול המים עם סבון - פשוטו כמשמעו, הפעלת הבלנדר עם מים ונוזל כלים. זה ברור מאליו? הייתי צריכה לחשוב על זה קודם? או שגם אתם לא הכרתם את הטיפ?

כלי נוסף שגם הוא פחות חביב עליי לניקיון הוא המסננת....אם יש למישהו טיפ בנושא, אשמח לשמוע!

שיהיה לכולם יום נקי ומקסים!

מנהלת פורום "חולי ניקיון"

הנושא נעול
מנהל הפורום
250+

ברור שזה מובן מאליו. חחח אני תמיד שם מים עם נוזל כלים בבלנדר ומפעיל אותו. 

אשמח גם לקבל טיפ בנוגע למסננת. לזה עוד לא מצאתי פתרון פלאים :)

המשך גלישה מהנה בוואלה! פורומים

"אווו מייי גאדד" כמו שהאחיינית שלי אומרת - את לא היחידה גברת פאיי גם אני לא חשבתי על זה ח ח ח מה זה אומר עלינו? שאפנו יותר מדי אבקת כביסה?? לגבי המסננת אני משרה עם חומץ ומים רותחים ואז מנקה!

אוהבת חתולים, בישולים, ניקיונות וכתיבה emo_95.pngemo_97.pngemo_98.pngemo_94.png

לא חשבתי על זה, מודה ומתוודה (: אני אצטרך להבריק, תרתי משמע, עם טיפ חדש ומפתיע!

מנהלת פורום "חולי ניקיון"

מנהל הפורום
250+

להכניס המסננת למדיח.

שנה חדשה ליכלוכים ישנים.......חהחהחה

מסתבר שאף מועד לא מוציא מאיתנו את הליכלוכיתתת....

אז גמר חתימה טובה

ועצת הפלאים לניקוי המיסננת:

1.להרטיב אם יש מים חמים עוד יותר טוב.

2 להפוך ולדפוק(לא למה שאתם חושבים..)!!emo_06.pngבחוזקה  רק לא לישבור.. בשיש -לכיור

כך משתחרר מה שחוסם..(הרוב) את החורים.

ואז בעזרת מברשת שחייבת להיות תלויה מעל כל כיור  וטבולה בסבון כלים להבריש

וזרם המים עוזר לסיים -אם עוד כמה דפיקות (או חבטות)

והלב נירגע.. ובא לציון הכיף כי יצא הגועל נפש..

וסיפור נקיון הבלנדר ישן

מי שהכין אי פעם שייק פרות

וניזקק לריסוק כמה קוביות קרח

למד שזה גם מנקה באותה היזדמנות....

ואז אחרי -מים ואפילו בלי סבון

והבלנדר נוצץ!

רק במיקרה של שמנים וירקות צריך מעט סבון ומים חמים 

ושלום לליכלוכית..

חג שמייח!

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
חולי ניקיון
בחר
בחר