טיפים לניקוי הכיריים

טיפים לניקוי הכיריים

הכיריים. כן, אולי לא נעים לנו להודות אבל הם לא נקיים במיוחד ושמנוניים בעיקר בכל אותם מקומות שבמשך השנה פחות הגענו אליהם.  את החלק שנראה מסובך וקשה ביותר לניקוי מומלץ לנקות בשלבים על פי חלקים.  את החלק התחתון הפנימי נקו עם מבריק מתכות על מנת לשמור על הגוון והברק. את החלק השני, טבעת הלהבות העשויה מנחושת, מומלץ לנקות במים חמים ובמסיר שומנים.
את החלק השלישי נקו במבער. הוא הכיפה העליונה, העשויה לרוב מאמייל או מברזל יצוק,  אותה מומלץ לטבול במים חמים עם מסיר שומנים למספר דקות ואז לשטוף.

פני השטח - את פני השטח של הכיריים נקו באמצעות מים רותחים עם מלח לימון ביחס של שתי כפיות שטוחות לחצי ליטר מים וסבון כלים. כדי להסיר כתמים מכיריים נירוסטה מומלץ לפזר סודה לשתייה שתעזור להסיר כתמים שהצטברו, להשהות זמן מה ולשטוף.
בהצלחה!

בברכה,
קאדן
מנהלת פורום חולי ניקיון

הנושא נעול

אני מנקה את הכל עם מסיר שומנים. מבריק את כל החלקים

אני מנקה מיד לאחר כל בישול. ובדרך כלל הניקיון נעשה בחומרי ניקוי של סנו כי הם באמת הכי מנקים.תודה על הטיפים הטובים נעזר בהם.

תודה רבה על הטיפים. אין כמו סנו!

אחרי כל בישול או טיגון אני מייד שופכת מים חמים על הכירים ככה קל יותר לנקות

אחרי כל בישול או טיגון אני מייד שופכת מים חמים על הכירים ככה קל יותר לנקות

לא אוהבת לנקות את הכירים אבל אין ברירה צריךךךךךךךךך

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
חולי ניקיון
בחר
בחר