קרש חיתוך – הגיע הזמן לחתוך
כמה מכם לא ממש מייחסים חשיבות לניקיון קרש החיתוך? האם ידעתם שעל קרש החיתוך עלולים להימצא חיידיקם צואתיים כמו סלמונלה וקולי? זה אולי לא אומר לכם הרבה- אבל זה רע. מאוד.
לאחר כל שימוש בקרש החיתוך, מומלץ מאוד לקרצף אותו במים חמים. קרש החיתוך מעץ או מפלסטיק - ברגע שהם מקבלים חריצים מהשימוש היום יומי שלנו - חובה להחליף אותו, כי יש כאן ממשסכנה של היווצרות חיידקים.
מומלץ מאוד שייהיה קרש חיתוך לבשר ולירקות בנפרד. לי יש קרש חיתוך מזכוכית ומאוד קל לנקות ולשמור על הניקיון שלה - אין בה חריצים ולא שריטות כמו בעץ או בפלסטיק.
האם אתם מקפידים על ניקיון והחלפת קרש החיתוך מדי פעם בפעם?
בברכה,
קאדן
מנהלת פורום חולי ניקיון