ברגע שפתחתי את הפקק של המרכך חלב ודבש מרוכז של סנו נידף ריח עדין (שאגב הוא יוניסקס ללא צל של ספק) - האמת? הייתי קצת ספקטית לגבי הריח
נחזור מעט אחורה:
במהלך ההריון השני שעברתי וגם אחריו חוש הריח שלי הפך ליותר מחודד (לטוב ולרע) - דברים כמו בישולים/ירקות וכדומה הם עבורי יותר מידי. גם ריח של מצעים ובגדים ומגבות נכלל, כך שמצאתי את עצמי מסתובבת בבית ואוספת דברים לכביסה. במקביל חיפשתי מרכך בריח שיהיה נעים ושיחזיק מעמד לזמן ממושך - התוצאה הסופית היתה לקנות אבקה ומרכך בעלי ריח תואם (מקסימה מאסק).
אז אם אתם הייתם שואלים אותי על סמך הריח - לא הייתי נותנת צאנס
ואז בא מבחן המעשה -
את הנסיון הראשון עשיתי עם האבקה סנו מקסימה מאסק - וזה היה שילוב שלא עבד - מלחמת ריחות אם תרצו
כשעליתי על הסיבה לקחתי את ג'ל הכביסה שברשותי שאינו בעל ריח חזק ובפעם השניה שילבתי עם המרכך המרוכז חלב ודבש - פקק אחד במכונת כביסה 8 ק"ג - הכביסה יצאה עם ניחוח עדין, שלא ענה על כל ציפיותי
את הנסיון השלישי עשיתי עם פקק וחצי היות ומדובר במכונה גדולה, (וכך אני נוהגת תמיד) - גם פה היה ריח נעים ועדין אך הפעם הוא היה דומיננטי.
ההפתעה היתה לי יומיים אח"כ, ביום בו תקף את מדינתינו מיני שרב, לבשתי את אחת החולצות שכובסו בנסיון השלישי - לקראת סוף היום (לאחר שחזרתי משיעור זומבה) בסבב הקבוע של 'מה הפעם ילך לכביסה' אספתי את החולצה - והחולצה הריחה בדיוק כמו ביום שקיפלתי את הכביסה, עצרתי לרגע מ-2 סיבות: 1. להריח שוב ולוודא שבאמת זהו הריח. 2. לשחזר מה לבשתי באותו היום כדי להיות בטוחה
טיפ קטנטן לפני סיום:
בכל הפעלה של המכונה - את הסחיטה שימו על השהיה ותסחטו רק כמה דקות לפני שאתם מעוניינים לתלות - התוצאה: ריח משמעותי יותר של מרכך הכביסה. הסיבה: רק בשטיפה האחרונה המכונה מעבירה את המרכך לתוף הכביסה, והכביסה נחה בתוך ריח המרכך!
אז חברים - מרכך סנו מרוכז חלב ודבש בהחלט מתקבל בשמחה אצלי במכונה!