קרציה, לא נעים לך הנפט? תשתה, תשתה.
ה- pattern קבוע. ההתקפים החמורים ביותר מתרחשים בסופ"שים, עת הבדידות מכה במלא עצמתה...
הדפוס קבוע. הפוץיניו מתקיף (בדיבורים חסרי שחר, כרגיל) כל פעם שאני מפרסמת דברים טובים על עצמי. וכאשר הפוץיניו מוכה, הוא מתקיף (כמובן, שוב, בדיבורים חסרי שחר. הלה שטוח ויבש כמו המצה שהוא מכנה את שרת התרבות). נו, ידוע שקרציה מוצצת דם, ונחש צפע מכיש.
אולם את היא זו שכתבה על עצמה "החיים שלי בזמן האחרון היו מצה: שטוחים ויבשים. לא פעם, חסרי טעם"...הודאת בעל דין - כמאה עדים דמי (גיטין מ ב)...
החיים שלך, קרציה, הם חיים של מכונה המתחזה לאדם, מצומצמי רגש, חוץ מנרקיסיזם עצום שכאשר מציבים מולו מראה, מייצר רעל (המתחזה לעובדתיות., אלא מה. תוכנת המחשב שהיא הנפש שלך תמיד תחפש להציג "עובדות" - אלא שהיא כמובן מסננת החוצה את העובדות שאינן נוחות לה). מנטליות של קרציה מוצצת דם, או אמסטף הנדבק לשוקיו של מישהו. אכן צריך לשפוך עליך נפט (ברמה המטאפורית) , כל אדם נורמאלי בסופו של דבר הולם בקודקודך. אין ספק שאתה מחוסר ידידים של ממש והסיפור על המתמטיקאית המזדיינת איתך מתאים לך: את מי תבחר, אפילו כבת זוג דימיונית איתה אתה משתדל לתעתע בבריות, אם לא במתמטיקאית, יצור על רצף אוטיסטי, ממש כמוך.
הבעיה עם יצור אוטיסטי כמוך היא שאינך מבין מתי הגיע זמנך לסגת. כמו רובוט, אתה תמשיך ותמשיך ותמשיך , אתה לא קולט אנשים נורמליים.
אני יודעת שאינך מבין מה כתבתי. שום טיפול פסיכולוגי לא יעזור לך (וסביר שבעבר הפנו אותך לכזה, עם התייעצות פסיכיאטרית אולי). לא יגרום לך להבין את עצמך, ולהבין אנשים נורמליים.
אספרגר, אתה מעורר חמלה, אך הרוע הרובוטי , המכאני שלך גורם לאדם רגיל להכות אותך.