האופן שבו אתה מנהל דיון ומתייחס למי שחולק עליך והעוינות הגזענית שלך כלפי מי שאתה מכנה "אשכנזי" היא לכשעצמה הוכחה לטענתי. כל עוד זו תהיה הגישה הבסיסית של המזרחיים מהסוג שלך הם ישארו בנחיתותם ויאשימו את כל העולם ואשתו מלבד את עצמם.
התרבות המערבית היא התרבות המובילה בעולם המחקר, האקדמיה . התרבות (ספרות קולנוע תאטרון אמנות וטכו') ארצות המערב הם הארצות העשירות המצליחות והמובילות בעולם. החברות המסורתיו הן חברות מפגרות , פרימיטיביות ונחשלות שלא הצליחו למנף את אוצרות הטבע שלהם ואת המשאב האנושי שלהם לפריחה ושגשוג.
חברות מסורתיות המשמרות מורשות מטומטמות מן העבר ומקדשות אותן הן חברות "תקועות" וגם הן יאישימו תמיד את "המערב" וערכיו במקום לנסות לה"התערב" בעצמן. כ
אף אחד לא עוצר שום מזרחי בארץ מלהתקדם . מזרחיים שה"השתכנזו" ואמצו ערכים מודרניים הצליחו. הסידרה של אמנון לוי עצמה מוכיחה זאת: אמנון לוי התנער מהממשפחה ומאביו ששאל אותו למה הוא לומד היסטוריה ולא מוכר אתו מסמרים, אלי דנון השחקן הוחרם ע"י אביו כי הוא הלך ללמוד משחק .
אני גדלתי בתקופת קליטת העליה הגדולה .וגדלנו בשכונת עולים של חדריוחצי ומסביבנו היו שתי מעברות. הכיתה שלי ביסודי הייתה מורכבת בעיקרה מילדי המעברות. אף אחד לא היה מודע ל"פער" ול"אפליה" היינו ילדים ששיחקו יחד.
איך זה שכל התלמידים המצטיינים בכיתה היו אשכנזים והנחשלים היו מזרחיים? הרי ההורים שלי לא היו משכילים והמורים לא לא נתנוציון לפי צבע?
התשובה פשוטה. הורי חסרי ההשכלה הסתפקו בי ובאחותי וזנחו את המסורת המזרח אירופאית של משפחות מרובות ילדים. והשקיעו את כל מאודם רק בחינוכי ובחינוך אחותי. חסכו לחנוך תיכוני ועשו לנו טרור לימודי. המזרחיים יצרו משפחות מרובות ילדים ולכן לא השקיעו מספיק בלימודיהם על רקע המחסור של אותם הימים וכל ענינם היה ש"הילד יעבוד". זה כל הסיפור.
אינני נוהג להתייחס למכחישי שואה בשיוויון נפש. יש לי דם מזרחי חם.
והכחשת שואה איננה דעה, היא בדרך כלל עבירה פלילית.
האשמת האשכנזים בפשעיהם היא אמירת האמת, היא כמו האשמת הגרמנים ועוזריהם בשואה.
ציון עובדה היסטורית נכונה ומדויקת במאה אחוז.
הגרמנים שילמו פיצוים על פשעיהם.
האשכנזים מכחישים את פשעיהם, ממשיכים בפשעיהם, וכמובן שעל פיצויים אין מה לדבר.
התרבות המערבית היא זבל אנושי מזוקק. למערב יש אך ורק השכלה.
לא מפליא שיהודון כמוך לא מסוגל או מדויק יותר, לא רוצה, להבדיל בין תרבות לבין השכלה.
מכיוון שהגזען האשכנזי רוצה להצדיק את גזענותו ע"י חיבור מלאכותי בין מערביות לבין יכולת להשיג השכלה.
מזרחיים נעצרו בכל דרך אפשרית כולל באלימות, מלהשיג השכלה כרצונם.
האשכנזים זרקו את המזרחיים למדבר ולספר ללא אמצעים כמעט,
ואתה ההסטוריון השקרן הכרוני טוען על חברות "תקועות"...
אם המזרחי צריך להחביא את תרבותו, להשתכנז, על מנת להשיג משהו,
הרי שזו ההוכחה החותכת ביותר לקיומה של גזענות אשכנזית גלויה וברורה.
המורים נתנו ציונים לפי צבע. הנושא נבדק מחקרית עשרות שנים אחרי ילדותך והתוצאות חד משמעיות.
מבחנים זהים במאה אחוז, בעל שם מזרחי קיבל תמיד ציון נמוך יותר!
ואם אינך מכיר זאת הרי שאתה ברמה של מכחיש שואה סידרתי.
אם יש לך חבר נורמלי באקדמיה, שאל אותו על הנושא ואולי תגלה עוד על הגזענות של בני מוצאך.
תגיד לי אשכנזי חשוך, איך זה שמזרחיים שעזבו את הארץ לארה"ב,
הצליחו כל כך יפה, נהיו עשירים ואף מיליונרים, הם וילדיהם גרים בוילות,
ולכל צאצאיהם תארים אקדמאיים כחול אשר על שפת הים?
התרבות המזרחית שלהם פתאום לא מפריעה כשהם בארה"ב..
רק בישראל היא מפריעה...משום מה.
.