שלום לכל המפרסמים "המסתתרים"
פרסמתי בעבר מכאן כי אני מחפש משקיע אמין ורציני, לקדם מספר מיזמים בלעדיים בעולם בתחומים שונים ומגווונים שאותם אני מעוניין ליישם בארץ ובעולם הלכה למעשה וזריז....
כמו שאני מאמין שברשותכם גם מיזמים כל שהן שגם אתם מעוניינים ליישם הלכה למעשה זריז... אולם באמת חברה...
איך אתם רוצים לקדם את המיזם שלכם? בין אם אתם בעלי מיזם זה ואחר? ואו בין אם אתם מעוניים להשקיע במיזם כל שהוא?
אם אתם לא מעוניינים להיחשף אפילו במינמום הנדרש והמקובל? זו דרך כל כך פסולה, ולא רלווטנית להסתתר, מלחשוש, לפרסם לפחות טלפון וכיו"ב, שהרי קידום עניינים ע"י משא ומתן והתדיינות רציני ומהיר נעשה לרוב אם בדרך של שיחה ישירה אמיצה ועניינית, ואו לפחות "ע"י שיחה ישירה בטלפון בין שני המעוניינים" לפיכך חבל מאד שכך מתנהלים להם העניינים, כאשר כל אחד מסתתר לו בבועה שלו ולא מנסה לקדם את עצמו קצת יותר ברצינות, (ובגין עובדה זו עלול לפספס הזדמנות חייו) בכל אופן באם מישהו אכן מרים את הכפפה ששלחתי מכאן יישר כוחו, כי לדעתי ובדרכי שלי (ואני אדם מנוסה מאד) כך אמורים הם להיות פני הדברים, קל וחומר שאם אדם מאמין בכוחו, ומכיר במעלותיו בדרך של: יושר, אמינות, הגינות, אומץ, חזון, ועיקר מי אתה באמת. אזי באמת אין לכם ממה לחשוש, ולכן באם יש מי שמעוניין להגיב (רק בשיחה טלפונית אשמח מאד)
איתכם הסליחה
קובי - 052-3752031