שמן קוקוס חסרונות יתרונות

שמן קוקוס הוא שמן רווי מאוד המיוצר באופן מסורתי מופק מאגוזי או גרעיני קוקוס יבשים.

בטמפרטורת החדר הוא מוצק, אך כאשר הוא מחומם הוא יכול להתרכך או אפילו להמיס.

משתמשים בו לעתים קרובות בבישול או מוחלים ישירות על העור והשיער.

שמן הקוקוס עשיר בחומצות שומן בעלות שרשרת בינונית, שהן סוג של שומן רווי. למעשה, חומצות שומן בעלות שרשרת בינונית מהוות כ -65% מכלל ההרכב שלו. 

חומצות השומן המצויות בשמן קוקוס כוללות:

חומצה לאורית: 49%
חומצה מוריסטית: 18%
חומצה קפרילית: 8%
חומצה פלמיטית: 8%
חומצה קפריסית: 7%
חומצה אולאית: 6%
חומצה לינולאית: 2%
חומצה סטארית: 2%
למרות ששמן הקוקוס הוא בערך 90% שומן רווי, הוא מכיל כמויות קטנות של שומנים מונו ורב בלתי רוויים. כף אחת מכילה כ 12 גרם שומן רווי ו- 1 גרם שומן בלתי רווי.

שמן קוקוס חסרונות יתרונות 

קובי עזרא פתרונות בריאות. לערוץ היוטיוב: קובי דיאט לאתר: דיאטה לחיטוב הגוף 


לאינסטגרם: kobisport


לדף הפייסבוק: Diet2All

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
דיאטה