נמאס כבר
שלום.אני ובעלי נשואים כ-20 שנים והילדים גדולים.בעלי חוזר מהעבודה מאוחר מאוד ובשישי שבת מרבה לעסוק בתחביב שלו ובעצם אני מרגישה מוזנחת ובודדה.בעבר יצרתי קשרים,מן הסתם עם חברות גרושות שרק הן פנויות בשבתות ואז הוא תמיד קינא וניסה להיות איתי יותר עד ששוב חזר לסורו ובינתיים הצליח להרוס לי את הקשר.אני נראית טוב ולא רוצה לחכות לשלב שהילדים כבר יצאו מהביית ולמצוא שאני לבד לגמרי.מחכה לעצה.
את מזכירה לי את הזוגיות של ההורים שלי
כשהייתי ילדה קטנה הזיכרונות היחידים שלי היו בצל אימי , אמא שלי גידלה אותנו יותר מאשר אבא שלי היא עברה קשה גם ומאמינה בשיוויון אך בכל זאת אבי התנגד לקחת חלק , אימי פחות היתה עם חברות ולא היתה אישה שיוצאת כי היתה עסוקה בלגדל אותנו ( אני והאחים שלי ) אך לאחר הרבה מאוד שנים שכבר לא צריכה לטפל בנו כל כך היא חזרה לשמור על קשר עם חברות ויוצאת איתן לאבא שלי יש בעיות עם זה והוא מקנא אך בניגוד לפעם אמא שלי כבר לא מפחדת ממנו , בנוסף לאבא שלי היו התפרצויות זעם על אמא שלי , פראנויות וחששות מיותרות וקיצוניות , הוא ניסה להפריד בינה לבין החברות שלה הצליח בעבר ועכשיו כבר לא , אמא שלי אישה יפה וחזקה והיא לא מפחדת מאבא שלי יותר היא גם מרשה לעצמה כי היא יודעת שהיא זאת שטיפלה ועשתה את הרוב בעבר במקומו אז לסיכום אני מקווה שהבנת את הפואנטה תהיי אישה חזקה ואל תפחדי מאף אחד זכותך המלאה להינות .
למרות שזה די באסה שאת לא יכולה להיות עם בעלך , תנסי לדבר איתו במקום לגרום לו לקנאות זאת גם אפשרות .