חבר'ה בוקר טוב,
אין לי מושג למה, אני במצב רוח ירוד כבר שבוע, עליות ומורדות.
יש לי מישהו שהתחלתי לצאת איתו. בהתחלה היה נחמד, נפגשנו, פגישה חלומית כזאת לא הייתה לי כבר המון זמן, עד שעה קטנה של הלילה, שידרנו על אותו גל,מין התאהבות מהירה כזאת מכירים? שבא לכם כל הזמן להגיד "איך אני אוהב את המראה שלך" וזה אכן היה באותו ערב....
המשכנו מכאן...ואז התגלה ליאחרי כמה שיחות שלאחר הפגישה שהוא מתעצבן מכל דבר,החלטתי להתנתק וגם הוא אמר שלא מתאים לו אבל הבן אדם אחרי כמה ימי רגיעה ממשיך להתקשר ולומר שהוא מתגעגע אלי, חושב עלי, שקולי מרגיע אותו וכד'....
ואז יש רגיעה, הוא לא יוזם ואני לא ובסוף הוא נשבר ומתקשר, מדברים, צוחקים אולי לפעמים נפגשים לזמן קצר ואז אם אמרתי מילה שלא חשבתי עליה פעמיים, פשוט פיצוץ....
קרה מקרה שעברה שיחה סבבה, היה צחוק, וגעגוע, פירגון הדדי ואז ברגע האחרון של השיחה אמרתי לו שאני בעבודה ונדבר יותר מאוחר וקבענו לערב להיפגש.
אחרי דקה הוא מרים לי טלפון ואומר שלא בא לו לראות אותי...
יכול להיות שיש שם משהו לא נורמאלי,יכול להיות שהוא מחפש תשומי..או פשוט אי הבנות גדולות ולא מסתדרים? לא יודעת....
חוץ מזה שמפריע לי מאוד שהוא כל הזמן אומר לי שהוא מרגיש שאני עם פוזות ואני שחקנית לא קטנה, כמה שאני מסבירה לו שאני עברתי את השלבים של המשחקים,,לא עוזר....
מה אתם אומרים???
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.....הוא לא מפסיק להטריד את מחשבותיי, זה משהו מדהים