בחר לך את מה שניראה לך המתאים ביותר עבורך ולך על זה
יהודי פשוט שכותב מנסיון חייו
אני מבין לרוחך, גיל 18 זה גיל שבו רוצים להיות מי שאנחנו..שלא יכתיבו לנו, באמת יש מסגרות שלא מכתיבים, אני יודע מנסיון שעשיתי המון שגיאות בחיים,כיום אני בן 30 , עצתי אליך, לך תתיעץ עם מי שאתה יוכל לסמוך עליו, לצאת בשאלה זה לא פיתרון זה בריחה, ותדע שזה מאוד מאוד קשה, אתה יוכל לקרוא כל מיני כתבות על הקשיים ועל יוצאים בשאלה ידועים שכל החיים הרגישו את הקושי אחרי שנים, הם כאובים, משקיעים עצמם בים של אלכוהול , אני מכיר כאלה- אני לא רב אני יהודי פשוט עם קצת נסיון בחיים אשמח לעזור לך אם תרצה, ידוע שביאליק שלמד עם הראי"ה קוק בוולוזין, אמר, שכל מי שהיה בפתחה של ישיבה לא יהנה משום דבר של העולם הזה בחייו- יוכל להיות שיש איזה משבר, אני לא מכיר אותך, אתה יוכל לדוגמא לעבוד ולהיות יהודי טוב, למה לך להתייסר עם כל הבלאגן הזה של היוצאים בשאלה-מנסיון אני הייתי חבר של המון יוצאים, והם מסכנים, יש היום מספיק איגונים שעוזרים לבן ישיבה במצוקה ולא צריך לברוח צריך להתמודד..בשום מקום החיים לא ורודים.
יש לי אח שלמד בישיבה התחתן ולאט לאט רכש מקצוע, כיום הוא עושה פרוייטים במילינוי שקלים, והוא שומר תורה ומצוות כפי יכולתו נשוי ואב לשלושה ילדים מתוקים- השקעתי מחשבה בכתיבה אני מקווה שלא תחזור על טעויות שעשו אחרים, תדע שרוב היוצאים בשאלה , בסוף חוזרים, אחרי כמה שנים,
בברכה