עוגיות חמאה עם תמצית תה במילוי שוקולד

 

מרכיבים ל 20עוגיות גדולות

100 גרם חמאה רכה (שהוצאה מהמקרר חצי שעה לפני)

ביצה

4 כפות שמן

2.5 כוסות קמח

1/2 כוס סוכר

1/2 שקית אבקת אפייה

3 כפות תמצית תה – תיה גואנין – פרטים במתכון

100 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה :           

1.הכנת תמצית התה – תה תיה גואנין הוא תה ארומטי מאוד בעל טעם מיוחד והוא מאוד מוסיף כתבלין לעוגיות האלה.

שמים כ10 עלים במסננת שנמצאת בכוס, שומכים מים רותחים בגובה המסננת וחולטים במשך 5 דקות.

2. מערבבים את כל החומרים חוץ מאת השוקולד מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לקרור כ 10 דקות.

3. לחלק את הבצק ל20 חתיכות ולגלגל כל אחת מהן לכדור.

4. לשטח ביד בכל פעם חתיכת בצק אחת, להניח במרכזה קובית שוקולד ולסגור, לעצב את העוגיה לצורת עיגול או כל צורה שאתם מעדיפים ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

5. לאפות כ10 דקות בתנור שחומם ל – 180 מעלות, העוגיות מוכנות כשנם מתחילות להזהיב בצדדים שלהם.

להוציא מהתבנית רק כשהן קרות לגמרי כדי שלא יתפוררו.

 אני קניתי את התה המיוחד הזה מהחברה הזו, אפשר כמובן לחפש גם של חברות אחרות. 

היי שרון, נראה מתכון מצויין ופשוט

אשמח להתנסות בו.

תודה על השיתוף!

שלכם, עדי קאופמן,


לעוד מתכונים ותמונות (ובעיקר הסיפור המלא שמאחוריהם) אתם מוזמנים לבלוגים שלי ולדף הפייסבוק שלי -  


www.kaufman-cooking.blogspot.co.il 


http://saloona.co.il/kaufman-cooking/ 


https://www.facebook.com/kauffmancooking?ref=hl

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אפיה ומתוקים
בחר
בחר