עוגת גבינה אפויה על בצק שקדים:


שלום רב

נראה לי כי הכוונה כאן לקמח תופח ? בחומרים לבצק ?
עשיתי את הבצק מקמח רגיל.
מדובר על : עוגת גבינה אפויה על בצק שקדים

נראה לי משונה שלא מוזכרת אבקת אפיה..בחומרים לבצק:
האם אני צודקת?
גם העדר הביצה .במתכון.משונה, לדעת.

כאמור ..זה המתכון :http://www.chef-lavan.co.il/item/428

 

תודה רבה

 

 

הכוונה כאן לקמח רגיל זה סוג של בצק פריך לעוגת גבינה.

הכי חשוב זה לזכור לאפות את תחתית הבצק ולקרר לפני שאת מוסיפה את מלית הגבינה אחרת יהיה לך בצק ספוג נוזלים וסמרטוטי.

אל תשכחי לעדכן איך יצא emo_01.png

 

אורלי

מנהל הפורום
20+
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אפיה ומתוקים
בחר
בחר