עוגת הגזר של ליה

קיבלתי מתכון מחברתי ליה, הוא במקור של חיה אילונה דר. עוגה מעלפת שקצת הוכנסו בה שדרוגים, תהנו, היא ממכרת: מרכיבים: 4 גזרים בינוניים מגורדים 2 כוסות קמח אסם תופח מנופה 1 כוס שמן קנולה 1.5 כוסות סוכר דמררה 4 ביצים 1 שקית אבקת אפייה 1 כפית אגוז מוסקט (מומלץ יותר) 1 כפית קינמון קורט ציפורן 50 גרם אגוזי מלך קצוצים 100 גרם אבקת סוכר. אופן ההכנה: מקציפים ביצים שלמות וסוכר. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים בהדרגה את השמן והקמח ואבקת האפייה לסירוגין. מוסיפים את התבלינים, האגוזים והגזר. יוצקים את התערובת לתבנית 26 או ל-2 תבניות אינגליש קייק. אופים עד להזהבה, כ-25 דקות (לי זה נאפה לאחר 45 דקות, הכול תלוי בתנור) ציפוי העוגה: במתכון המקורי בוזקים מעל העוגות 25 גר' אבקת סוכר, אבל עזבו אתכם, מצ'עמם! הנה שדרוג לזיגוג מעולה, מערבבים בקערית 100 גרם אבקת סוכר, 3 כפות מים חמים וסחיטת לימון אחת, לאחר שמורחים על העוגות זה מתקשה ומלבין ונוצר זיגוג מושלם וטעם מתקתק בביס הראשון

הקישור לבלוג בו אני מראה את המתכון, ותמונות

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2212166 קרפטעס של כרמיתוש :)

עוגת הגזר של ליה

קיבלתי מתכון מחברתי ליה, הוא במקור של חיה אילונה דר. עוגה מעלפת שקצת הוכנסו בה שדרוגים, תהנו, היא ממכרת: מרכיבים: 4 גזרים בינוניים מגורדים 2 כוסות קמח אסם תופח מנופה 1 כוס שמן קנולה 1.5 כוסות סוכר דמררה 4 ביצים 1 שקית אבקת אפייה 1 כפית אגוז מוסקט (מומלץ יותר) 1 כפית קינמון קורט ציפורן 50 גרם אגוזי מלך קצוצים 100 גרם אבקת סוכר. אופן ההכנה: מקציפים ביצים שלמות וסוכר. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים בהדרגה את השמן והקמח ואבקת האפייה לסירוגין. מוסיפים את התבלינים, האגוזים והגזר. יוצקים את התערובת לתבנית 26 או ל-2 תבניות אינגליש קייק. אופים עד להזהבה, כ-25 דקות (לי זה נאפה לאחר 45 דקות, הכול תלוי בתנור) ציפוי העוגה: במתכון המקורי בוזקים מעל העוגות 25 גר' אבקת סוכר, אבל עזבו אתכם, מצ'עמם! הנה שדרוג לזיגוג מעולה, מערבבים בקערית 100 גרם אבקת סוכר, 3 כפות מים חמים וסחיטת לימון אחת, לאחר שמורחים על העוגות זה מתקשה ומלבין ונוצר זיגוג מושלם וטעם מתקתק בביס הראשון

מתכון מנצח

נראה מתכון מנצח, אכפת לך אאני אפרסם אותו באתר שלי זר מתוק ?

בטח, אני אשמח אם תציגי את המתכון עם קישור לבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2238372

עוגת הגזר של ליה

קיבלתי מתכון מחברתי ליה, הוא במקור של חיה אילונה דר. עוגה מעלפת שקצת הוכנסו בה שדרוגים, תהנו, היא ממכרת: מרכיבים: 4 גזרים בינוניים מגורדים 2 כוסות קמח אסם תופח מנופה 1 כוס שמן קנולה 1.5 כוסות סוכר דמררה 4 ביצים 1 שקית אבקת אפייה 1 כפית אגוז מוסקט (מומלץ יותר) 1 כפית קינמון קורט ציפורן 50 גרם אגוזי מלך קצוצים 100 גרם אבקת סוכר. אופן ההכנה: מקציפים ביצים שלמות וסוכר. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים בהדרגה את השמן והקמח ואבקת האפייה לסירוגין. מוסיפים את התבלינים, האגוזים והגזר. יוצקים את התערובת לתבנית 26 או ל-2 תבניות אינגליש קייק. אופים עד להזהבה, כ-25 דקות (לי זה נאפה לאחר 45 דקות, הכול תלוי בתנור) ציפוי העוגה: במתכון המקורי בוזקים מעל העוגות 25 גר' אבקת סוכר, אבל עזבו אתכם, מצ'עמם! הנה שדרוג לזיגוג מעולה, מערבבים בקערית 100 גרם אבקת סוכר, 3 כפות מים חמים וסחיטת לימון אחת, לאחר שמורחים על העוגות זה מתקשה ומלבין ונוצר זיגוג מושלם וטעם מתקתק בביס הראשון

אגוז מוסקט בעוגת גזר

אגוז מוסקט הוא תבלין בעל טעם דומיננטי מאוד שיש להשתמש בו במשורה.כפית אחת או יותר כמו שכתוב גורמת לטעם מריר.אני שמתי חצי כפית וגם כך היה טעם חזק מאוד.פרט לזה העוגה טעימה מאוד.
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אפיה ומתוקים
בחר
בחר