מרנג

מרנג

כשאני מכינה 'מרנג' בעיקר מרנג שוויצרי ( שמבשלים את החלבונים ואז מקציפים) המרנג יוצא דביק לפעמים, ניסיתי לשנות טמפ' , השארתי את התנור דולק כל הלילה ועדיין המרנג דביק ולא יבש. לפעמים כן מצליח ואני לא מצליחה להבין למה אשמח לעזרה.

מה את שמה במרנג?

אני תמיד דואג לשים כפית קורנפלור, ואת התנור שם על 160.. לא יותר!

איך עושים מרנג שוויצרי טוב.

קודם כל חשוב שלא יהיה במרנג שום טיפה של חלמון - שומן יפריע בהקצפה.

שהמיקסר יהיה יבש שלא תהיה טיפת מים.

מבשלים את החלמונים על בן - מארי תוך כדי ערבוב מידי פעם עד להמסת הסוכר (דבר הגורם גם לפיסטור החלבונים)

מעבירים למיקסר ומקציפים.

האפיה נעשת בחום של 60-70 מעלות למשך כמה שעות.

חום גבוה יגרום למרנג להראות אפוי מבחוץ אך להישאר דביק מבפנים.

 

אורלי

מנהל הפורום
20+
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אפיה ומתוקים
בחר
בחר