איזה תחליפים אתם מכירים לחמאה וחלב באפייה

האם ניתן להשתמש בחלב קוקוס? האם ניתן להשתמש במחמאה? האם יש תחליף לרוייון וליוגורט (הכל בשביל הכשרות9 ממש אוה לכם על התשובה irisrt@017.net.il

צריך גם תשובה

חמאה אפשר להחליף במחמאה

לגבי החלב זה תלוי מה המתכון כי אפשר להחליף במים, במיץ תפוזים יש גם נוזל שנקרא בסיס קונדיטוריה שזה מהווה תחליף לחלב פרווה.

אורלי

מנהל הפורום
20+

תמיד ניתן להחליף חמאה במחמאה או לחלופין בעוגות משנים את סדר הפעולות ומקציפים קודם את הביצים עם הסוכר וכשנוצרת עיסה קרמית מוסיפים שמן

לגבי ריוויון ויוגורט את בהחלט יכולה להמיר את אותה כמות של ריוויון /יוגורט  בריצ', או קצפת פרווה של השף הלבן וכו' או לערבב את הקצפת פרווה עם מיץ תפוזים. העוגות יוצאות מצויינות  

קחי בחשבון ששימוש בקרם קוקס יתן לך טעם  מודגש של קוקוס

 

 

 

 

חמאה אפשר להמיר למרגרינה, חלב אפשר במים, מיץ תפוזים, חלב סויה , שמנת צמחית וכד'. יוגורט אפשר להמיר- ומנסיון בהצלחה רבה- ברסק תפוחים באותה כמות שאמור להיות היוגורט. ניסיתי כמה פעמים בעוגת שוקולד- ויצא מעולה! אין טעם לוואי של תפוחים וזה פשוט טעים

התחליפים המתאימים לאפייה במקום חלב וחמאה הם חלב סויה. יש לשים לב שהחלב סויה הוא חלב מתקתק. בנוגע לחמאה מומלץ להשתמש בשומן מן הצומח כגון: מזולה וכו' ולא להשתמש בשומן כמו מחמאה או כאלה בטעם חמאה. יש להם טעם לוואי דומיננטי הפוגע בטעם המוצר המוגמר.

מיץ תפוזים סחוט או של פריגת?

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אפיה ומתוקים
בחר
בחר