המלצה על עוגת שמרים ופרג של הנס ברטלה

אתמול סוף סוף הכנתי עוגת פרג, דבר שאני מתכנן כבר שבועיים. הכנתי לפי המתכון של הנס ברטלה, ורק הוספתי ברנדי למלית וקיצצתי יותר מחצי מהחמאה (אני בטוח שזה הרבה יותר טעים עם כמות החמאה המפלצתית המקורית). איכשהו יצאו לי 3 עוגות במקום חמש. אולי הבצק לא תפח לי כמו שצריך, ואולי זה כי ההוראות במתכון מעט שונות מההוראות בוידיאו. בשתיים מהעוגות החלטתי גם לוותר על אפקט הסלסול ולהשאיר את הרולדה כמו שהיא. העוגות יצאו כל כך טעימות שלא הצלחתי להתאפק וטרפתי חצי עוגה. כמה שלא ניסיתי לגבור על עצמי, עוד פרוסה ועוד פרוסה ופתאום חצי עוגה כבר איננה. את השתיים הנותרות הקפאתי. אין לי מושג עד כמה זה מומלץ, אבל אין לי ברירה - אין מי שיאכל כרגע. אני גם זוכר שהקפאתי פעם עוגת שמרים קנויה וכשהופשרה היא הייתה בסדר גמור.

זה בהחלט נשמע משו משו

אם כי מעט מסובך... אני בטוחה שצריך מטבח נוח בשביל זה, כמו מטבחי טופז למשל
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אפיה ומתוקים
בחר
בחר