הקצפת חלב לקפה.

הקצפת חלב לקפה.

באיזה חלב כדאי להשתמש להקצפה?שמעתי שיש קפה מיוחד לזה.וכמו כן איך מקציפים חלב שיהיה שמנתי וסמיך כמו במסעדות.יש לי מכונת קפה ופשוט לא הולך לי.אשמח לעצה מועילה.

הקצפת חלב

בחירת סוג החלב אינה דרמטית מה שכן יכול להשפיע: - טמפרטורת החלב: אין צורך להרתיח, 70 מעלות היא טמפ טובה - כד החלב: מנירוסטה בעל מבנה נכון - ההקצפה עצמה שצריכה להיעשות נכון
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
קפה
בחר
בחר