תלוי איזה מים מינרליים
הקשיות של המים הם תוצאה של כמות הסידן והמגנזיום שיש במים- נביעות ועין גדי נחשבים מים קשים ואילו מי עדן נחשבים מים רכים- יש בהם מעט סידן ולכן לא יוצרים אבנית כמו יתר המים.
וליתר דיוק תמי 4 לא מטפל באבנית - לכן לא מומלץ באותה מידה של המים הקשים למכונות קפה
כל סוגי המים המינרלים מלאים באבן יותר מכל מים אחרים
מים מינרלים כשמם כן הם: מלאים במינרלים. מי עדן וכל יתר החברים הינם מי מעמקים ולכן הם עתירים באבן. ראיתי בדיקות נייר לקמוס שהחרידו אותי מכמות האבן.
אני רק לא מבין, למה כל אחד שאינו מבין בתחום וגם לא טרח לחקור קצת, כותב שטויות?
קודם כותבים שתמי 4 חסרי אבן, אחר כך מי עדן נחשבים כמים רכים? ממש בורות ועדיף לא לכתוב אותה ולא לבלבל אנשים אחרים.
המצחיק הוא שבחיים לא ראית נייר לקמוס מהו, אז מספיק לקבוע "עובדות".