בהחלט פרי אסור ..אשמח לעצות
טוב אני לא כל כך מרבה להיכנס לפה אבל הרגשתי שאני דיי חייבת לפרוק ואולי גם על הדרך לקבל עצות מאנשים כאן איך להתמודד בסיטואציה בה אני נמצאת.מצטערת מראש על האורך של זה :)
אז ככה..אני בחורה בת 21 , אני בהחלט מחשיבה את עצמי למישהי שנראית טוב ובטוחה בעצמה מאוד. אני עובדת במקום מאוד טוב ומקום שנחשב כמקום מצוין לעבודה! מקום עם סיפוק עצמי. אני עובדת עם אנשים בעיקר בגילאים 24-35 ואפילו מעלה והיחס אליי מדהים . אני עובדת במקום הזה מאז השחרור שלי מהצבא , כמעט שנה וחצי כבר ובמהלך העבודה הכרתי גבר בן 33 , גבר נשוי עם 2 בנות יפייפיות, והוא בהחלט נעשה החבר הכי טוב שלי בעבודה וגם מחוץ לעבודה, ברמה שהוא יודע עליי הכל וגם אני עליו , מא' ועד ת', ובאמת אפשר היה להגיד שהייתה בנינו גם משיכה מינית וטיזינג במהלך המשמרות המשותפות אבל כמובן לא המשיך לשום דבר. במהלך התקופה של העבודה שם , הכרתי בחור מדהים !בחור בן 26 , זה היה הקשר הראשון הרציני שלי והגבר הראשון ששכבתי איתו .הקשר איתו היה מדהים והסקס היה מעולה( לא שהיה לי גם למה להשוות , אבל בהחלט נהנתי ולא רציתי שזה ייגמר. ) הוא היה בחור שתפס אותי קצר אבל נתן יחס כמו מלך והמשיכה בנינו הייתה מטורפת.. לא הייתי מעזה בכלל להסתכל על בחורים אחרים בפאבים\ברים עם חברות !לא הייתי זולגת לצדדים . עד שהייתה תקופה של ריבים אינסופיים ובסופו של דבר הביא לפרידה. כל אותה תקופה אותו גבר בן ה33 מהעבודה היה לצידי שם , בין אם זה המשמרות לילה שהייתי בוכה לו ובין אם זה בסופי שבוע כשאנחנו בחופש . תמיד הייתה לי המחשבה שאם רק הוא היה קצת יותר צעיר ורווק, הוא היה הבחור בשבילי. אבל כמובן הייתי צריכה להוריד את עצמי מהעץ הזה ומהר. עברו משהו כמו 9 חודשים ( כמובן לציין 9 חודשים שלא היו לי קשרים ולא יצאתי עם אף אחד , מה שאומר יובשש מטורף מבחינת סקס ! וכמו שזה מחרפן גברים , גם את הנשים זה משגע .) אחרי 9 חודשים הכרתי בחור בפאב,בחור בן 22 ,קבע בצה"ל, באמת בחור טוב , מקסים ופשוט אדם טוב. לאט לאט הקשר התקדם ובאמת קיבלתי יחס כמו שבחיים לא קיבלתי יחס מאף אחד ! אבל כשזה הגיע לחדר המיטות.. הבחור נתקע. כל פעם כשהייתי מנסה איכשהו לקדם עניינים הוא נעצר. ופשוט לקח את הטלפון והתחיל להראות לי סרטונים כשאני שוכבת במיטה ורק מחכה כבר שיקרע ממני את הבגדים . אנחנו כבר חצי שנה ביחד והקשר הזה הפך לתסכול אחד גדול שבא לידי ביטוי בכך שאני מנסה להתחמק מלהיפגש איתו ומתחמקת מלבוא לישון אצלו או הוא אצלי . הגעתי למסקנה שאני חייבת את הטייפ הערס (סליחה אם יש פה כאלה ... חח) אבל אני צריכה את אותו גבר שיחזיק אותי קצר , שאני לא אחשוב בכלל על להסתכל על בחורים אחרים גם כשאני יוצאת למסיבות עם חברות. אז כמובן הייתי מוציאה את התסכול הזה בסיפורים ודיבורים לאותו אחד שאיתי בעבודה .. עד שזה הגיע למצב שערב אחד כשהחבר שלי נמצא בבסיס , סוגר 21 .. אני מבלה ברכב של אותו בחור בן 33 מהעבודה כשאני יורדת לו והוא יורד לי ועוד דברים אחרים . ( אבל לא שכבנו עד הסוף) אפילו שזה כבר לא יעזור אחרי מה שעשינו. בזמן שאני בקשר עם חבר שלי, אני מנהלת משהו אחר מהצד השני עם גבר נשוי . ואני יודעת שזה לא בסדר. ואני מנסה להפסיק .. אבל כל שיחה שלי עם החבר שלי נגמר בייאוש שאני מרגישה שאני חייבת לפרוק את זה למישהו ואותו אחד בן 33 היחידי שמבין את הראש שלי כמו שצריך , שגם בצורה שהוא מדבר איתי .. הוא מחזיק אותי קצר.. וזה בדיוק מה שעושה לי את זה.
אז הגעתי לפלונטרל מטורף. כי הוא בהחלט מה שנקרא פרי אסור .. ואם כמה שאני יודעת שזה אסור, וגם הוא .. אנחנו שנינו ממשיכים בזה . בלנסות לקבוע עוד פעם מפגש , ושיחות סקס ועוד הרבה דברים . ואני לא יודעת איך בדיוק להתקדם מפה.. איך להתנהג ומה להגיד.. אני בחיים לא חשבתי שאעשה דבר כזה . אז... מה אומרים?