היו רגעים שנהנתי לכתוב להגיב ולתרום אבל יש כאלה שלא יכולים לסבול את זה שהם כבר לא תמיד במרכז העניינים לא התכוונתי להתנצח עם אף אחד כל פשעי היה בזה שכתבתי הגבתי והמלצתי יש שראו בזה איום אני ראיתי בזה שאנשים מצטרפים כותבים ומבקשים עיצה החייאה של הפורום שגם כך היה בשפל . זה טוב לרענן זה טוב להפתח זה טוב לספר סיפורים ואפילו לחפש זו לא מילה גסה. אין צורך להוכיח משהו שהוא לא דבק לאמת כי אי אפשר לעשות את זה אנחנו פשוט לא רוצים להזדהות ושלא יזהו אותנו גם בפרטים הקטנים ,אין צורך להתייפייף לא חייבים לומר אמת לא חייבים לקרא וגם לא להגיב כל אחד חופשי לקרא מה שבא לו וגם להגיב מה שטוב בפורום הזה שלא חייבים להיות "אמיתיים" כי אם אתה בפורום הזה אז אתה לא אמיתי אתה משקר כל אחד מסיבותיו הוא אבל די עם כל ההתייפייפות תנסו להנות במקום לחפש מריבה תעשו אהבה לא מלחמה. שלום לכם ותהנו
האמת שגם אני כשהצטרפתי לפורום ותגובותיי לא היו פוליטקלי קורקט, קיבלתי כתף קרה, כמו באיזה פורום סגור ואלטיסטי הדן מי לזכות ומי לחובה. אין כאן סלקטור בשער המחליט מי לרמתנו ומי לא.
כולנו אנשים הנוצרים בליבם סודות, מן הסתם כאלה המתאימים לפורום הנוכחי. אני נהנית לבקר כאן מדי פעם ונהנית מהפרובוקציות, או מאנשים ״צבעוניים״ המקשטים באמת הסוררת שלהם את הפורום, בוא נודה באמת - אנחנו כאן לא בחוג ספרות או בלשנות. הפורום הזה גווע כי אנשים חוששים להעלות על הכתוב את חוויותיהם, חשוב לגלות אמפתיה גם כשהסיפור לא עולה בקנה מידה תואם את שפתנו או את מוסריותינו.
אני באופן אישי משתדלת לשלב הומור וקלילות בתגובות, זה מאסט להקרין אמפתיה. אני לא מלמדת סנגוריה על דרכיו של איש, אבל תודו שהרוזן כן יצר איזה באז והוציא כמה אנשים מקונכיותיהם.
הלו אנשים - כולנו רקמה אנושית אחת...
רק אהבה