דורי אתה כותב גבוהה גבוהה אותי זה לא מרשים אתה יכול לכתוב ואתה גם יכול להגיב אבל אל תנסה להטיף לי מוסר האמן לי שכבר קראתי והגבתי כאן לכאלה שלהתבטא זה לא הצד החזק שלהם בלשון המעטה ואף פעם לא האשמתי אותם בחוסר טעם חוץ מזה כבודו על טעם ועל ריח אתה כבר יודע מה אומרים , והכינוי שלי לפחות זה מה שאני בחרתי והכי מדבר אליי אבל מה אתך? זה לא אתה שמסתתר מאחורי תמונה וכינוי שהלבשת על עצמך? אתה באמת סגור על עצמך? אני לא הכרחתי אותך לקרא את מה שכתבתי ואתה גם לא חייב מחליא אותי ש"אדם" כמוך שחושב שהוא בעצם משהו אחר בא ומבקש ממני לכתוב במקום אחר . אבקש את התנצלותך וכדאי שתחזור בך וככה תראה שאתה יכול להיות אתה ותקבל ממני את מלא הערכה והסליחה
כבוד הרוזן!!!!!!!!!!!!1
בחיל ורעדה אנו עומדים/יושבים/שוכבים לפנייך יראים ממוצא פיך ומבקשים שתדון אותנו לקולה!*
אני מניח שלא ממש הבנת את מה שכתבתי, אסביר זאת פשוט יותר:
כתוב מה שאתה רוצה! אני בעד חופש הדיבור והמחשבה, רק שמור על רמת שפה נאותה. הנימה המתנשאת והחפצת המין הנשי עוררו לא מעט תגובות שליליות כאן וזו לא האחרונה כנראה-זו זכותך, לכן קיים פורום לאפשר למי שרוצה להתבטא.
אגב: הכינוי הוא "דוריאן גרי" שם הלקוח מספרו של אוסקר ווילד, הדמות שלעצמה אינה דמות חיובית כל עיקר אך יש לה תכונה בולטת המאפינת אותי ולכן שאלתי את השם. מי שמכיר יודע.
* לקולה=מלשון קל ולא המשקה כמובן.