בהחלט פוסט ראוי,
צריך להבין שאנחנו כאסורים,נוטים להיות מושלמים(ויזואלית לפחות) בגלל 2 סיבות:
1.כי ככה אנחנו משווקים את עצמינו שזה אומר: כמה כבר אנחנו יחד בשבוע? לא קשה להיות אדיב,נדיב,נחמד ומה לא לכמה שעות, בפרט כשיש הפתעה בהתחלה\אמצע\סוף שלהן.
2. גם אסורים הם בני אדם!!! יתכן מאוד ו"ניפול" על אסור מהמם מבחינה חיצונית,תבונתית,כלכלית, אבל מבחינת ביצועים ההעדפות שלו ושל החוקי זהות,מה אז?? הולכים?נשארים???!
התשובה היא בגוף השאלה: תלוי מה ממלא אותנו יותר! אם הקשר ממלא אותנו יותר בגלל התוכן היצוק בו,כי אז הסקס מאבד את הבכורה לטובת ה"ביחד המופלא" ואם כל מאויינו הוא לסקס משובח נטו,סביר להניח שנלך מקשר כזה,כי הרי לא לשמו נתכנסנו,לא?
בקיצור...הסוד הוא לדעת מה את\ה רוצה מעצמך קודם!!!! אח"כ נברר מה אנחנו רוצים מהפרטנר\ית ואז,רק אז, ההנאה מובטחת
ראשית, תודה.
שנית, כדברי פרס - כן ולא.
בדרך כלל (לכל כלל יש יוצא מהכלל) קשר אסור מתחיל מחסך כלשהו ובהרבה מקרים זה חסך מיני.
אבל... לפעמים הקשר הרגשי שנוצר עולה עד אין ערוך על הקשר המיני ואז, כפי שכתבת, נשאלת השאלה מה חשוב לנו יותר.
ותתפלא, קשר שהתחיל מיני נטו "עלול" להתפתח לקשר רגשי.
והאידיאל, לדעתי האישית כמובן, הוא למצוא את דרך הביניים שמתאימה לשני הצדדים.
בקשר אסור אני חושבת שקל מאוד "לאבד" את עצמנו במטרה לרצות את האסור/ה, בגלל הפחד של להתחיל שוב את מסע הייסורים שבלחפש שוב.
ושוב, המילה הזו "מושלם". אין מושלם. לא חיצונית ולא פנימית. השאלה היא מה חשוב יותר וזה כבר עניין אינדיבידואלי.
ואני מקווה שהצלתי לתרגם את המחשבות שלי למילים.