פפפפ............ עד שאני מצליחה כבר לצאת, אין לי כבר אוויר :)
והכוונה כאן - כן, מתכוננת היטב, המפגשים שלנו הם בדרך כלל בשעות הבוקר המוקדמות, אז ככה שאני גם סביב הילדים וגם צריכה להתכונן - לבוש ואיפור מוקפד וכל זה תוך חצי שעה.....עד שאני יוצאת מהדלת, כבר אין לי אוויר,
לא הצטרכתי להשקיע יותר מדי וומן, פשוט לבשתי את התשוקה שלי כל פעם מחדש כשהייתי איתו, כל פעם קצת אחרת, פעם עדינה ומתמסרת, פעם חייתית ושולטת, יותר מזה הוא לא ביקש!
והכוונה כאן - כן, מתכוננת היטב, המפגשים שלנו הם בדרך כלל בשעות הבוקר המוקדמות, אז ככה שאני גם סביב הילדים וגם צריכה להתכונן - לבוש ואיפור מוקפד וכל זה תוך חצי שעה.....עד שאני יוצאת מהדלת, כבר אין לי אוויר,
לא הצטרכתי להשקיע יותר מדי וומן, פשוט לבשתי את התשוקה שלי כל פעם מחדש כשהייתי איתו, כל פעם קצת אחרת, פעם עדינה ומתמסרת, פעם חייתית ושולטת, יותר מזה הוא לא ביקש!
יפה שרית!!!אין כמו לבוש התשוקה זה תמיד מחמיא במפגשים מן הסוג הזה.
לא היו בקשות מיוחדות מצידו? כל אחד והשריטה שלו לא?
יפה שרית!!!אין כמו לבוש התשוקה זה תמיד מחמיא במפגשים מן הסוג הזה.
לא היו בקשות מיוחדות מצידו? כל אחד והשריטה שלו לא?
כמה שאני אוהב לקרוא דברי אמת
We all change. When you think about it, we're all different people all through our lives, and that's okay, that's good, you gotta keep moving, so long as you remember all people that you used to be
לבוש מוקפד בגלל בקשתו או כי ככה את אוהבת?
כי כזאת אני, וזה בדיוק מתאים לו, כי גם הוא מאוד אוהב את הסגנון,
מיותר לציין שגם הוא מגיע מתוקתק ומריח נפלא
אגב, ההופעה המוקפדת הזאת זה לא משהו חריג רק ליום המפגש שלנו, שנינו באים במגע עם קהל, אז ככה שגם התפקיד מחייב.