חברים יקרים, יש לי חבר שנמצא בצרה ואפילו צרורה...אני זקוקה לעצות הטובות שלכם.
אז ככה, חבר טוב מאוד שלי, נמצא בצרה לעניות דעתי, בעברו הוא יצא לכמה דייטים עם בחורה שהכיר בעבודה. בקיצור היה ביניהם בהתחלה חיבור מצויין הם עבדו על פרוייקטים משותפים אז כה הכל זרם במשך כמה חודשים. ואז הגיעה הנפילה הגדולה הם הגיעו למסקנה שהם לא מתאימים. הם נפרדו אך שמרו על יחסי עבודה מצויינים. בקיצור עברו כמה חודשים ואז החבר שלי, הכיר בחורה מתוקה מקסימה שהיה ביניהם קליק והם יצאו מס' חודשים לא זוכרת כמה זמן בקיצור הם החליטו להתחתן. כמובן שגם הגברת מהעבודה יצאה עם עוד אנשים עד שהכירה בחור מקסים גם הם יצאו תקופה והחליטו להתחתן.פה החלה הבעיה ברגע ששניהם ידעו האחד על השניה שהם מתחתנים פתאום החלו הספקות להתעורר. אבל אף אחד מהם לא העז להתמודד עם הספקות. מה שהוביל לכך שערב לפני חתונתו של חברי היא התקשרה אליו ואמרה לו אתה יודע שאתה עושה טעות. (כל זה בלי להביט על עצמה ועל הטעות שהיא עושה, הגמל לא רואה את הדבשת שלו).
אז החבר שלי החליט להתעלם ממנה והמשיך בתכניות כרגיל "בכל זאת יום לפני מי מבטל חתונה". ואז הוא התחתן! אחרי חודש היא התחתנה רק שבבוקר החתונה היא החליטה להתקשר אליו ולבקש ממנו להיפגש לקפה באמצע ההכנות, כאילו ליבה ביקש עוד הזדמנות לחזור אחורה. הם דיברו והרבה כלום לא יצא מהשיחה והיא התחתנה! רק שפה סיפור מתחיל להסתבך ואיך?! ככה, יומיים אחרי החתונה בזמן שהיא עדיין בצימר היא החליטה שהיא "צריכה להחזיר את השמלה" ולכן היא נסעה למרכז השאירה את החתן הטרי בצימר , מחכה לה... ואז הגברת כמו מתוך איזה סרט מופיעה במקום עבודתה מחכה לחבר כמובן, השמלת כלה באוטו , והיא מבקשת ממנו שיישבו באיזה מקום. וכמו תמיד שהוא שם בשבילה גם הפעם הם ישבו ודיברו היא מודעת לכך שהיא עשתה טעות אמרה לו "אני נשואה לאדם שאינני אוהבת שאפילו לא יודע איך אני אוהבת את הקפה".. (רע מאוד) ניסתה לנשק את חבר שלי והוא החזיק מעצו גבר שבגברים לא נתן לה לנשק אותו, היא הציעה שהם יבלו יחד את הלילה , היה לה אליבי מושלם וגם לו (כמו שאני מכירה את שניהם) והוא עדיין משחק אותה הארד טו גט לא נכנע.
הוא עזב את רכבה השאיר אותה בוכה והוא בכה. ואז הוא מתקשר למי? אליי לחברה טובה אוזן קשבת מי שתתמוך בו בכל צעד. מספר לי בדיוק את שארע ואני שואלת למה לא נשארת? למה לא סגרת איתה מעגל בצורה נורמלית? אתם יודעים מה הוא ענה? כי כמו שהיא יודעת להעיף אותי למקומות הכי טובים ככה היא גם מרסקת אותי, אז אני לא יודע מה יקרה אם אני אשאר ואז היא תחליט שהיא לא עוזבת את בעלה כי המצפון מציק לה מה אז?!
אמרתי לו חד וחלק תתגרש!!!! (תשתדלו לא לרגום אותי אני מדברת מניסיון אגואיסטי לומר את זה אבל הוא רצה עצה מהלב ומשם פעלתי) עכשיו קודם כל בשבילך. עוד מעט לא יהיה לך זמן לזה ואז לפני שתרגיש תצטרך להחליף טיטולים ותריח פליטות של מטרנה בכל מקום! והכי חשוב קח בחשבון שיש פה מצב של 50/50 אז אמנם התגרשת אבל יכול להיות שהיא תמשיך בחייה , אבל אתה תישאר נקי בלי חרטות של מה היה קורה אילו... אחרת תמצא את עצמך במצבי שהוא לא מזהיר יש לי הכל ואין לי כלום...
חוצמזה שאתה אומר כל הזמן שאתה לא מסתדר עם אישתך ואין לכם נושאי שיחה משותפים אמנם הבנת את זה מאוחר מדי אבל... זה הזמן לשנות כי אחר כך תאמין לי אין ולא יהיה לך את הכוח לעשות שינוי.
לגביי הבחורה אני נותנת לה בדיוק את אותה תשובה אבל היא ... לא יודעת איך היא תקבל את זה.
אגב אם שאלתם לגילו הוא בגילי בן 30 הוא חבר מהבי"ס...
עכשיו זה הזמן שלכם לעזור לי להציל את הילד המתוק הזה כי הוא באמת כזה...
אגב, ביקשתי את רשותו להתייעץ עם כמה חברים אז... תגידו הכל ואני כבר אעביר לו...
תודה...