זקוקה לעצה בבקשה אל תשפטו אותי
יצאתי עם בן זוג במשך 3 שנים! בהתחלה הכל היה נראה ורוד זוגיות מדהימה רק דבר אחד הפריע- סקס גרוע
חשבתי שאולי עם הזמן הדברים ישתפרו אבל התבדיתי ובכל זאת החלטתי שבגלל סקס לא מפרקים.
אני אדם מאוד תלותי מיסודי ולכן ככל שהקשר התפתח הפכתי להיות ממש תלותית בבן זוגי- אפילו חשבון בנק משלי לא היה והמשכורת היתה עוברת ישירות אליו. כמובן שעברנו לגור יחד עם הזמן והדברים התנהלו על מי מנוחות
עד שהתחלתי לעבוד במקום עבודה חדש והכרתי מישהו שמצא חן בעיני. הוא כל היום חיזר אחריי והיינו משוחחים שעות, אחר כך זה עבר להתכתבויות ובסוף גם למפגשים מיניים וכל זה כשאני במערכת יחסים עם בו זוגי.
חשבתי שבגלל שאין לי סקס עם חבר שלי אז זה בסדר... בינתיים הוא הציע נישואין ואמרתי כן ובזמן הזה מקיימת 2 מערכות יחסים
כחודש לפני החתונה הוא עלה עליי כמובן שביטל הכל ועכשיו אני שבורה. לא מעוניינת בשום חברה גברית גם לא של הבחור מהעבודה. אני מרגישה שאיבדתי את כל עולמי, הפסיכולוגית שלי אומרת שעשעיתי את זה כדי להיתפס בגלל שלא ידעתי איך לצאת מזה.
אתם חייבים להבין שהבחור שגרתי איתו לא החסיר ממני כלום ברמה החומרית אך עם זאת היה ממעט לנגוע בי לעיתים התחלנו לשכב והוא היה מפסיק באמצע ונשיקות לא היו כלל
אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי