זלזול בהסדרי הראיה
היי לכל חברי הפורום היקרים,
רציתי לדעת באיזה שלב והם בכלל אוכל לחייב את הפרוד שלי כספית עבור כל פעם שהוא לא מקיים את התחייבותו עבור הסדרי הראיה. בפעם האחרונה הוא לא בא, לא התקשר, כיבה פלאפונים, הילד (בן שש וחצי) מחכה לו בוכה על המרפסת במשך שעה וחצי, ןלא נרגע. (אולי כאשר הוא יחוייב בתשלום הוא לא יזלזל, ושוב זה ממש לא ממקום שלסחוט כספים אלא פשוט לגרום לו לא לזלזל בהסדרי הראיה ובילדים).
בעיקרון הוא אמור להגיע פעמיים בשבוע מ17:30 ועד 20:30, ובפועל הוא נמצא עם התאומים הרבה פחות (שעה וחצי-שעתיים). פקידת סעד לסידרי דין מונתה אך יקח לה זמן לטפל בנושא כיוון שיש עומס אדיר.
תודה ושבוע טוב.
בעקבות הזלזול בהסדרי הראיה-תגובת התאומים שלי לא איחרה לבוא...
היי וחג שמח לכל חברי הפורום,
בפעם הקודמת סיפרתי כי הפרוד שלי מזלזל נורא בהסדרי הראיה, שלושה וחצי שבועות שהוא לא בא ולא התקשר, וביום חמישי האחרון פתאום הוא הופיע, כאילו כלום וביקש את הילדים, עלי לציין שבלב כבד אמרתי לו איפה אני נמצאת איתם והוא בא. העלתי את הילדים לאוטו חגרתי אותם, ולפתע הילד (בן 6) התחיל לבכות ופלתוח את החגורה, וירד מהאוטו בטענה שהוא לא רוצה לאבא ושהוא רוצה להשאר איתי, התאומה שלו (שבכלל לא רצתה לראות את אביה) כמובן ירדה אחריו. אביהם היה בשוק איך זה שהילד שכ"כ אהב את אביו פתאום לא רוצה להיות איתו כלל והחל לצרוח עלינו ולקלל אותנו באמצע הרחוב, כך שאמרתי לעצמי שגם אם הילדים רוצים ללכת איתו עכשיו אין מצב שאני נותנת לו את הילדים כשהוא בסערת רגשות שכזו, כמובן שלקחתי את הילדים וברחתי משם, ההתנהגות שלו היתה ממש מפחידה, גם לילדים וגם לי. עכשיו שאלתי היא האם בעקבות האירוע הוא יכול לטעון שאני סרבתי לתת לו את הילדים??? אני ממש לא יודעת מה לעשות הייתי צריכה לשלוח את הילדים בניגוד לרצונם ועוד כשהוא כך עצבני??? (לתזכורת, הוא הוצא מהבית בעקבות אלימות מילולית ופיזית), כמובן שמאז הוא לא התקשר ולא בא. רציתי לערב את פ.הסעד לסדרי דין אבל עקב חול המועד אוכל לדבר איתה רק אחרי החג.
אני ממש לא יודעת אם התנהגתי בסדר. אודה על תשובה בהקדם.
חג שמח
אורלי