זאת הבעיה העיקרית שלי, כנראה שעדיין לא שיחררתי..
ולא השתחררי ממנו. לצערי הרב....
הוא מוציא אותי מדעתי, לא משלם ומצפצף על המשטרה ועל החוק.... וצוחק לי בפים שלא עוצרים אותי ואני אשמה בכך שהוא לא משלם....... וממציא מפה עד להודעה חדשה תירוצים למה הוא לא משלם, ואני עוד אשמה....
הוא הביא אותי למצב של טירוף עד כדי כך שאת כל הקללות שבעולם הוצאתי עליו ועוד הוספתי בSMS שלעולם אני והילדים לא נסלח לו ב ח י י ם!!!!
את צודקת בכך שאני לא מאמינה כמה רוע ואוטם לב יכול להיות בבן אחד, שפעם היה הכי רגיש ורכרוכי בעולם, אבל כנראה שזו המציאות אותה אנחנו צריכות לסבול ברגע שהחלטנו, כנשים וכאמהות, שהחיים הטובים שלנו נמצאים הרחק ממנו, בלעדיו...
אני כ"כ מחכה ליום שבו אשחרר אותו ואשתחרר ממנו, אין לך מושג עד כמה. אפילו כלפי הבחור שיצאתי איתו לא הייתי משוחררת ולא יכולתי לפתח רגשות, אפילו כלפי חברות שלי אני נעולה, מלבד אחת או שתיים.
אני חנוקה, גמורה ומיוסרת .
הנחתי לזה כמה זמן אבל זה פשוט צף מעלה מעלה כל פעם מחדש ואני לא יודעת כבר מה לעשות, הוא מוציא אותי מדעתי כל פעם מחדש...
אני לא רוצה לסלוח לו, ואין לי נכונות גם אם אני אמצא גבר לאהוב, שיאהב אותי ואת ילדי הטינה תישאר בלב לעולמים. כ"כ רע הוא גרם לי וגורם לי שאין לע כבר מנוס.......
תודה על האיחולים לשנה החדשה אבל אני כרגע בדאוון רציני.....
חגית