וואלה שימי לא מבין בNBA...טוב זה חדש לי....
ברבע הרביעי
שימי אמר: "אנחנו חולים על NBA אז אנחנו יודעים בדיוק מיהם בארון דייויס ודרון וויליאמס, אבל זה לא ששידרנו את גולדן סטייט במהלך העונה, אז האוהד הממוצע לא ממש מכיר אותם. והם שחקנים מצוינים".
זה לדעתי מסכם את כל התפיסה של שימי ריגר ועפר שלח. הם עדיין חיים בשנות ה-90 המוקדמות, ולא קולטים ש"האוהד הממוצע" יודע הרבה יותר מהם על ה-NBA, כי הוא קורא על הליגה באתרים באנגלית או בעברית יום יום, ורואה משחקים בדרכים אחרות, ויודע בדיוק מי זה בארון דייויס ודרון וויליאמס. אז בגלל שהם מבינים באותה רמה שהבינו בתחילת שנות ה-90, הם יוצאים מנקודת הנחה מוקדמת שאנחנו מבינים בדיוק כמו שהבנו לפני 15 שנה. והפרשנות שלהם היא במקרה הטוב בסיסית ורדודה, ובמקרה הרע פשוט לא נכונה ונשענת על חוסר בקיאות בצורה משוועת.
רק תדמיין מה תחשוב אתה ומה יכתבו לי בטוקבקים אם בכתבה אני אכתוב משהו בסגנון של "אתם אולי לא יודעים מי הם בארון ודרון - אבל הם שחקנים מצוינים". זה זלזול בצופים, וחוסר מקצועיות נוראי. זה כמו שאני אכתוב טורי פרשנות על ליגת העל בכדורגל, שאני מבין בה בערך כמו שהם מבינים ב-NBA. כלומר, אני מבין סבבה, ויש לי דעה על כל מיני דברים, אבל אני לא יכול להתיימר להבין יותר מ"האוהד הממוצע" שרואה יותר משחקים ממני, וקורא ומתעניין יותר ממני.