יש משהו בדברייך, אבל... (**זהירות - ספוילר לגבי הספר החמישי**)
ראיתי אתמול את הסרט, ובאמת התאכזבתי מהעובדה שלא הסבירו מי הכין את מפת הקונדסים, או שאבא של הארי בכלל היה משנה צורה. בנוסף, מאלפוי באמת הפך לבכיין רציני, אבל כאן בעצם משתקפת הצורה בה הארי, הרמיוני ורון רואים אותו, כי הוא באמת בכיין גדול - כמו כל הבריונים.
כאן מסתיימת ההסכמה שלי איתך...
אז מה אם ללופין יש שפם? אני לא זוכרת שרשום במקום כלשהו שאין לא שיער על הפנים.
רון רחוק מלהיות אידיוט, אבל הוא קצת קשה הבנה - כמו בספרים בדיוק.
הארי והרמיוני לא עושים כל דבר אפשרי, אלא רק מה שרולינג 'אמרה' להם לעשות.
אני לא חושבת שמישהו יכול לקרוא לגארי אולדמן מכוער, אלא מותש, חיוור, חלש, כמו שקוסם ששהה עם הסוהרסנים אמור להיראות. כאן שוב יש אכזבה קלה, בכך שהם לא מגלים שסיריוס שרד את אזקבאן בגלל שהוא הפך לכלב, וכך הסוהרסנים לא חשו בו.
ברור שהסוהרסנים עפים - הם הרי תקפו את הארי באוויר, באמצע המשחק, והם צריכים להיות קרובים בשביל לעשות את זה, לא?
משחקי הקווידיץ' הם לא העיקר בספר השלישי, לעומת הראשון והרביעי למשל, כך שלהשמיט את כל עניין גביע הבתים היה לגמרי בסדר מבחינתי, בעיקר מאחר ותהיה מנה גדושה של קווידיץ' בסרט הבא.
כזכור, לפטרונוס אין צורה בהתחלה, כי הוא לא היה מלא - למי שקרא את החמישי (זהירות - ספוילר********)....
בבירור שנעשה להארי, הקוסמים היו המומים מכך שהוא בכלל הצליח להפיק פטרונוס מלא בגיל 15, וכאן הוא עשה זאת ביל 13.
האכזבה שלי מהפטרונוס נוגעת בעניין מפת הקונדסאים, ובהסבר - אבא של הארי הרי הפך את עצמו לאייל, וזה הפטרונוס שלו, כך שבאמת משו מאבא שלו היה איתו.
בסך-הכל, נהניתי מהסרט - הם לחלוטין משתפרים מסרט לסרט, כי לדעתי הראשון היה אנמי. כאן היה שימוש בעיקר העלילה, ובמה שחשוב. הליהוק של אמה תומפסון היה ענק, לדעתי, וכן של גארי אולדמן.
חבל רק שהסרט לא יצא לפני הספר החמישי, *****ספוילר*****
הרי בספר השלישי אנחנו רק זוכים להכיר את סיריוס, ובחמישי...
אורלי