גיק במאה ה-21
היי לכולם! אנחנו מקווים שאתם עוקבים אחרי מועדון ארוחת הלילה. אני אשמח לדעת מה אתם חושבים בנתיים. ואם יש לכם רעיונות לשיפור ו/או להעיר/להאיר/לציין תרגישו חופשי.
הדיון פה נועד לגבי השידור שאנחנו עובדים עליו בימים האילו. מה זה אומר מבחינכם להיות גיק בימים האילו? אילו חוויות יש לכם שקשורות בלהיות גיק? מה זה להיות גיק במבחינתכם?
אני אספר סיפור לדוגמא. אני עובד בסטימצקי, ואני גיק. אי אפשר לפספס את זה. אני לובש שרשראות שמעידות על זה (סמל ההורדס מWOW, הסמל של ימין המלך מששאוש"ק, דרקונים וגו'), לובשת חולצות של גיקדום וכו'. ואני רואה על אנשים שהם שופטים אותי כבחור שלא רציני. המון לקוחות מסרבים לקבל ממני עזרה כ.. זה עם הדרקון על הגב. או Whatever.
תמיד אני נתקל, לפחות פעם ביום, בלקוח/ה שצריכה ספר "רציני" כמו עיון או "סיפורת גבוה" ואני רואה שהיא חושבת לעצמה נו, זה עם הדרקון... מה כבר הוא יודע על ספרים 'רציניים'? ואז אני מתחיל לדבר והעיניים שלה נפקחות יתר על המידה ויש מקרים שהפה שלהם נפתח. המבט הזה....... Priceless!!!
אז אני משתדל לשווק את הגיקדום בארץ. אני מרגיש ממש מיני שליחות להגיד - אנחנו לא ילדים שלא התבגרו. להפך, סביר להניח שמי שאתם מסתכלים עליו מלמטה, קורא מד"ב ופנטזיה. לא לשווא, כמעט כל האנשים 'רמי המעלה' וה'חשובים' גיקים. כל המדענים, רוב החנונים - הם חכמים. לא כי יש לנו איזה חסך למלא... כי זה לא ז'אנר לילדים. פשוט... לא יודע. זה מעצבן אותי שחושבים ככה. וזה נתפס ככה ואני לא יודע למה...???
אני חייב להגיד, שמי שלא רוצה שתגובותיי יפורסמו שערוץ בכל דרך שהיא שיכתוב את זה במהלך ההודעה. הדיון לכשלעצמו מעניין מאוד. מה אתם חושבים?
"...Fate is the word COWARDS use,
to describe the things they're too WEAK to change..."
(Professor Charles Francis Xavier)