טוב תראי
בעיקרון את צודקת שפעם גם עגיל בלשון היה דבר "מטורף"
אבל כן כן החברה נפתחה לדברים טיפה יותר חריגים ויש מקום להפתח עוד הרבה אבל דבר ראשון גם שאתה מתחורר ברוב המקומות בגוף גם בלשון
יש מקום לחרטה תמיד אתה יכול להוריד אפילו אם זה יצור סימן
פיצול הלשון זה שונה יש תהליך שחזור ולדעתי כמו שאמרו מיקודם
אתה חייב לקחת אחריות על המעשה שלך ולא לעשות אותו מהתלהבות של רגע צריך לחשוב על העתיד תחשבי שיהיו ילדים אני בטוח שעל רוב הפירסינגים תחליטי לוותר
לשון מפוצלת זה כבר משהו אחר נכון שיש תהליך שיחזור אבל הוא לא מבטיח 100 אחוז הצלחה ובריאות אבל גם אם כן זה הופך לסיפור יקר יותר גם בנאדם שמתקעקע בכל גופו כאילו אין מחר זה לא אחראי אני בטוח שתרצו להתקבל לעבודה רצינית שתגדלו ותהפכו ליותר רציניים.
ואני לא צריך לספר לכם את זה כי אתם בטוח יודעים שאנשים בוחרים אנשים גם ע"פ התדמית שלהם
כך שבנאדם שמקועקע בכל גופו או מחורר בכל גופו לא יקחו אותו וביוחד בנאדם עם לשון מפוצלת
לדעתי לשון מפוצלת זה הדברים החריגים שיש כמו למשל הכנסת פריטים מתחת לעור ולעצב אוזניים (על ידי חתיכת התנוך והסחוס)
אלה למשל דברים שהחברה לא תיפתח אליהם בקרוב וזה די מרחיק אנשים מהבנאדם ואתם בטוח מסכימים איתי שאף אחד לא רוצה את זה גם על זה צריכים לחשוב שמתחננים שינוי כזה דרסטי
ובאמת לא צריך לעשות שינויים בגוף שתתחרט עליהם אחר כך
תנו קצת אמון במין האנושי!
אני לא זוכרת מתי עגיל בלשון הפך לנורמלי, כי הייתי קטנה, אבל כל מה שאני זוכרת זה שכששמעתי עליו, ישר אהבתי אותו והוא כבר היה נורמה מסוימת...
אני אומרת, תנו לאנושות כמה שנים, וכל החידודי שיניים\שינויי אוזניים\פיצולי לשון יכנסו גם הן לנורמות. הרי אתם יודעים שכל ילד שני שראה שר הטבעות פשוט חולה על האוזניים של האלפים ורוצה גם, ושכל הגותים\פריקים למיניהם רוצים שיניים של ערפדים... (אני אישית מתכננת לעגל את האוזן שלי בניתוח יום אחד.. וגם לבנות חרסינה על הניבים שלי.. כי הם לא שווים באורך).
יום יגיע ואנחנו כבר לא נהיה דור המחר, אלא דור ההיום, ואז אנחנו נקבע את הנורמות, לא?
חכו, העולם יהיה מגניב לאללה יום אחד... P: