תאריכים המשך- אורלי
אין ספק את מהירה! אז ככה: בסיס הקשר טוב, החיבור ביניכם בעיקר רוחני=רגשי יש לכם מספר נקודות השקה כמו רומנטיקה,רגישות,יכולות וחיבור למיסטיקה,ויחד עם זאת הסר על פי מיטב הבנתי משהו שבמידה ולא תהיו מודעים לו אתם בנתיב של היתרסקות וכוונתי לכך שבמטריצה להתאמה זוגית חסר החופש שאצלך היא משהו קארמתי הצורך ב"םפייס" ולכן הזוגיות הזו עלולה להיות כפייתית משהו ודבר נוסף אין בקשר זה מרכיב של אהבה אלא איזו תלות או חיבור נישמתי יש לדעתי להשקיע וללמוד מה היא בא מ ת אהבה ! זוגיות נכונה אינה רק צורך היא בעיקר יכולת תקשור,פשרות, ענווה,דאגה,אמון,כבוד הדדי והבנת הצד השני.הקארמה של בן זוגך היא הבנת ההרס מול השלמות השיעור של שניכם בשנה זו מסגרות הרצון לחיות במסגרת למצוא מסגרת בעוד שבשנה הבאה שניכם נכנסים לשנה שהשעור שלה הוא ההבנה של צורך נישמתי בחופש-לעצמכם אחד לשני/ה ואני מזכיר בהתאמה הזוגית זה לא קיים לכן לשים לב לענין. אני מציע לשתף את בו זוגך בדברים שהבאתי לידיעתך ולו משום הצורך להיות ברורים אחד עם השני/ה לצורך המשכיות הקשר.
אני מרשה לעצמי לנצל במה זו להזמין אותך ואת בן זוגך לערבי חוויה שאנו עורכים בביתנו הערב בשעה 20.30 ערב שנושאו לקחת את הזיכרון לשחרר את הכאב,ב-15/12 ערב שנושאו אהבה עצמית=זוגיות נכונה,ב-29/12 הנושא מלחמת המינים למה-מין ומיניות בעלות של 25 ש"ח נשמח להכיר את האדם מאחורי השם אורלי.אחלה יום נ.ב הכתובת היא:אמיר 8 רמת גן
אחלה יום ולהשתמע אורלי!