אפשרות לפיתרון 
שלום בתי אני רוצה להתייחס שוב לשאלה הקודמת לאור מה שרשמת קודם כל אני אחדד שוב את הנושא שאני חושבת שצריך לבנות יסודות חזקים עם בעלך ולנסות לעבוד על התקשורת בעיקר לפי מה שרואים שבתקשורת המרכזית שלו זה הטלוויזיה . מאוד מפריע לך הבעייתיות הזו עם בעלך והכי טוב זה לא לשבת בחיבוק ידיים ולפעול כי יש לי הרגשה שבסוף זה יהיה לטובה בנוגע לבעלך אני רוצה לציין עובדה שאולי לא ציינתי בתושבה והיא יש לבעלך מין יחס כזה שדברים פשוט ייקרו מעצמם זאת הסיבה שנראה לי שהוא יושב בבטלה כמו שאומרים עם מוחמד לא בא להר ההריבוא למוחמד ואת הגישה הזו שלו צריך לשנות אז זה בנוגע לשאלה הקודמת !
בנוגע לשאלה השנייה א וובכן בתי אני אתייחס רק לקריאה הראשונה כי היא נותנת לנו הרבה ואם נפתור אותה אזי נדע מה לעשות בהמשך.....
קודם כל קלף 7 חרבות והמרכבה מתקשים לנו יחד , 7 חרבות רוצה להציג את השואל שמנסה לפעול בערמומיות ומנסה לפתח כל מיני טקטיקות נכונות כדי להצליחהוא מתכנן את צעדיו בקפידה כנרה לפני כל רעיון תיכנן וחשב מה יעשה מה להגיד ואיך לפעולבעיקרון צריך לחושב באמת אם הוא רוצה את זה כי הדברים בהחלט נראים לו לא ברורים , לא וודאיים אני חושבת שיש איזשהי הסתכלות פסימית וצריך לנסות להסתכל על הצדדים החייוביםי שבדברלהיות "אלימים" ולא להסס יותר מידי אם כך יעשה אז רואים שבטווח החצי שנה הראשונה הכל יהיה נפלא- קלךף הקיסרית קלף מצויין של עושר ואושר השגיות והצלחה.
ובכלל קלף הסיכום שמראה כי העבודה העצמית תעזור ומכך יהיהו תוצאות מעולות 10 מטבעות קלף המביע תמורה ליכולתיו של האדם
כעת אני חושבת שצריך לבחון את המצב לפי מה שנאמר ולראות איך לשנות את המצב לטובה ואם לא יהיה כך אזי........
אולי כדאי קודם לעבוד על עצמנו לפני שאחנו פועלים לשם השגת דבר מה .
בהצלחה מקווה שעזרתי
רומי