מלכת החרבות: אין בעיה עם הקריירה. הבעיה היא בתחומים אחרים...
היי arky0 ורומי,
באופן עקרוני אני לא רואה בעיה עם הקריירה. יש בעיה אחרת והיא שאין לנו את הרקע לקריאה כדי שנוכל להתמקד ולהבין מה מפריע לשואל/ת וגם אין לנו הגדרה של זמן.
הקלף הראשון, מלכת החרבות, הנו קלף טוב בכל הקשור לעבודה וקריירה. הוא מראה כי השואל (אני מנסח במין זכר) יודע לעבוד ואפילו מקריב את חייו הפרטיים לטובת העבודה.
גם קלף מלכת המטות הנו קלף של קריירה וניהול ואם השואל עוסק בניהול, הרי שזהו קלף מעודד במיוחד כיוון שהוא אפילו יכול להראות על קידום.
כפי שרומי כתבה, אכן מקום העבודה מאד מעריך את השואל.
משולש העתיד נפלא: השליש הראשון מראה התקדמות בעבודה (אולי הקידום שמלכת המטות מדברת עליו כל-כך הרבה), 4 מטות טוב במידה שווה והשליש השלישי המיוצג על-ידי 7 מטות מראה על תקופה של פיזור וחוסר התמקדות ורומז לכך שהשואל צריך לעסוק בעיקר ולא בטפל בתקופה זו . סה"כ לא צריך לצפות שהכל יהיה 100% יש גם 80% וזה בסדר.
הבעיה של הקריאה היא לא בקריירה, אלא בחיים האישיים. כבר הקלף הראשון הדליק לי נורה אדומה כיוון שהוא מייצג אדם שמקריב את הזוגיות ואת חייו האישיים לטובת העבודה.
קלף הכוכב מאשש את הנקודה, כיוון שהוא קורא לשואל למצוא את האושר הפנימי והתחיל ליהנות מהחיים.
קלף 4 מטבעות מייצג את הדפוסים השליליים של התת-מודע ולי נראה כי לשואל יש נטייה להיצמד למה שהוא מכיר ובשעות משבר לברוח לעבודה במקום לפתור את הבעיות.
למרות זאת נראה שבמודע (מלכת המטות) השואל, למרות הדפוסים השליליים כן לומד ליהנות מהחיים ולבלות.
בהצלחה,
שגיא