יופיה הקולעת 
יופיה המתמידה - לגבי פריסת ה - s.o.s - אני בהחלט מתחברת כי אני מרגישה שאולי בכדי שאני אמשיך הלאה לכאן (איתו) או לכאן (בלעדיו אני צריכה להתנקות מעוול קטן שעשיתי
לגבי פריסת השאלה - שאת לא מכירה - ההתעוררות שכתבת עליה לגבי יום הדין - אולי מכוונת אותי להמשיך הלאה ולהתנתק מהעבר
תחושת היאוש הבלתי מוצדקת לטענתך - פה דווקא נראה לי שמכוונת אלי (לא יודעת אם היא בלתי מוצדקת)- הייתי עצובה תקופה ארוכה והוא לא הראה כל סימן, לא ניסה ליצור קשר להפך הוא לא הגיב ל - 2 המסרים ששלחתי - למרות שהייתה לו הזדמנות
לגבי קלף המרכבה - יכול להיות שבאמת כמו שכתבת אני צריכה לקחת את העיניינים לידיים - אחרת זה סוף פסוק.
כרגע כדי לעזור בפרשנות לפריסה החדשה כמו שביקשת - אנחנו לא בקשר, הוא נפרד ממני באופן מאד מפתיע ללא כל התראה בטוענה לא ברורה לחלוטין - כאילו מתחמק מהסיבה האמיתית שלא ברורה לי, וכשאני אומרת הפתעה אני מתכוונת הפתעה- כי הוא לא הראה כל סימן שיש בעיה ובטח שלא דיבר איתי, בגלל זה כל העיניין לא מובן לי.
לפי שאלת הסליחה ליום כיפור ברור לך שאני לא הייתי טלית - וכן אני מרגישה שיש משהו קטן שעלי להתנצל עליו ואני אכן אעשה זאת
ועכשו לאור הנתונים - מה דעתך על הפריסה החדשה?
ובגלל שאת כזאת נחמדה ומקסימה בטח תעני לי על עוד שאלה - כמה זמן הקורס למתחילים וכמה הוא עולה?
מחכה לתשובות ונוס המעריצה