ערב טוב יקיריי 
החלטתי לומר את תחושתי שלי האישית לגבי האירועים היום וכך לסגור מעגל אישי שלי ולהמשיך הלאה.
"מלכה מותק" הינה שואלת שבוודאי בעלת הזכות לשאול לחוות דעת של מפרשת אחרת. אבל! התבטאותה כלפי דידי הייתה לא לעניין בכלל, על סף המעליבה והפוגעת. זאת דעתי ואין בכוונתי להביא חוות דעת נוספת לשואלת כזו שכן ראשית כל בפורום עלינו לכבד אחד את השני.
הלן ומיכל, אני מבינה שהרבה "הגיעו" אליכן במיילים כיוון שלא התחברו לתשובות בפורום ואכן אני מקווה שעד עכשיו כל שואל הספיק להכיר איזו מפרשת הוא יותר מתחבר וכך ידע לגשת אלייה מלכתחילה.
מאחלת שבת של
שלום 
נכנסתי לרגע קט וראיתי שהעניין לא נגמר אז שני דברים לי: 
הדיון הוא על שני דברים, וכמו שמיכל אמרה ה"תקל" פתח את תיבת פנדורה שהייתה מוחבאת פה..
אז דבר ראשון, כמו שהגבתי למלכה מותק עצמה ולדידי - הדיבור הלא יפה של מלכה התחיל לאחר תגובה קשה מאד מאד של דידי.. ואשמח להקפיץ את השרשור במקום הנכון שתראו - זה במיוחד מיועד לך הרדוף, שיצאת להגנתה ובצדק מסויים (ברית מפרשות...) אבל לא באמת באמת בצדק, ראי את השתלשלות הדיון ביניהם ואיך שדידי נלחצה מהמילים "סובבה את המילים" והגיבה קשה ביותר.... ומשם כבר הכול השתגע ..
דבר שני - יש צורך לעשות פה סדר, אם רוצים לנהל את זה נכון, או לפחות שיהיו חוקים ברורים לכולם.. מה שמיכל ואני מנסות לעשות כל הזמן - כי שגיא מעדיף להשאיר את זה למפרשים ולא אוהב להתערב אלא אם נוצרת בעייה קשה.. מאד מאד מאד...
אבל זה צריך להיעשות בצורה יפה ומנומסת זה לזה, והכיוון שמורגש לי ממך הרדוף וגם ממך עידן זה שנראה לכם שמיכל ואני מנסות להפריע לכם.. וחבל מאד שכך כי זה ממש לא נכון.
המון פעמים אני נכנסת ורואה שהרדוף עונה (או כל אחת אחרת) ואז סוגרת את המחשב.. לחלוטין רגועה שיש מישהו שעונה והפורום פעיל וזהו.. בכייף..
דווקא ניסיתי לקבל בברכה ולהיות ידידותית עם הרדוף, (מה שלא ממש הצליח לי בתחילה) אבל עכשיו בסדר... ולדידי נתתי תמיכה גדולה בתחילת דרכה כשאנשים ירדו עליה שהיא מזייפת ולא רשאית לענות.. והמלצתי עליה.. אז מה נהייה פה??? למה אתם בלחץ???
מקבלים את כולכם בזרועות פתוחות.. יש מספיק בייקום ובפורום מקום לכולם...
רק ברכות ואהבה.
הלני