גם לי יש כמה נקודות שהייתי רוצה להוסיף (אם אפשר?)
אני אומנם "אייל", אבל אייל אחר, ולא חוקר או עורך דין.
איך היא יודעת שהפרוד פנתה לבעלה? האם הבעל אמר משהוא, או שהפרודה אמרה משהוא לאחות (או שהפרוד סיפר על כך?). יש בפוקר מוסג שניקרה "לבאלף", שזה אומר, להתנבג כיאלו דבר מסויים נכון, ולכוות שאיש לא יעלה א כך, וכך (כניראה) אחותך צריכה לנהוג, ואפרט על כך מאוחר יותר.
לדעתי, לפרודה אין מספיק הוכחות שבעלה אכן בגד בה (או שהיא סתם נקמנית, ורוצה לפגועה בכל מי שמשמח את בעלה). היא הציגה את התמונות שיש לה, כאילו הם רק הפתיח , לדעתי, זה כל מה שיש לה, והיא כניראה מקווה שאחותך תסגיר את שאר הנתונים (למשל, היא תשאל את הפרודה, "האם צילמת אותנו בחדר השינה", ואז הפרודה תגיד: "תודה, עיכשיו אני יודעת שהייתם בחדר השינה").
אם זה לא מאוחר מידי לכך, הייתי ממליץ לאחותך לנהוג כאילו כל מה שקרה היו מה שצולם (כלומר לה היתה באמת בגידה, ולקוות שלאיש אין הוכחות לכך שכן היה).
מה להגיד לבעלה? היא יכולה לנסות את הכוון של "אישתו הנקמנית של הגבר הזה מנסה לחפש כל מיני דברים, וסתם נתפלה אלי בגלל שאני והוא מיודדים".
כיוון נוסף אולי, והציג את עצמה כקורבן. הזוג ה"פרוד" מנסה לשחות אותה (למרות שהם עוד לא דרשו שום דבר), ותמנו לה מלקודת. הם ידעו שהבעל רחוק מהבית, ושהיה קל לפתות את האישה, וזממו יחד לנסות לתפוש אותה במצבים אינטימיים.
ואפשרות שלישית (שאני חושב להכי נכונה, אבל לא תמיד קל לבחור בה), לספר לבעלה את הכל. כולל את הרגשות שהיו לה שהובילו אותה לכך (לא יזיקו מעט דמעות כאן); לא לתקוף את הבעל שנעדר רבות מהבית, אבל להציג את מצוקתה האישית (משהוא כמו "לעזאזל!, אני אישה מצליחה, רופה בכירה, אבל בסופו של דבר, כשהערב יורד, אני מוצאת את עצמי במיטה ריקה. בלי מישהוא לחלוק איתו את מה שאני מרגישה, או אפילו סתם לאכול איתו פופקורן מול איזה סרט ישן").
הרי שורה תחתונה, מה שמדעיג את אחותך, זה מה בעלה יעשה.