סינגלים חדשים
סינגל חדש למירי מסיקה. נכון שהתגעגעתם? תודו. אני יודע הכל.
בואו נראה מה יש לנו פה? שיר של מירי מסיקה, מלים ולחן של קרן פלס, טקסט שמתעסק ברגשות יותר מדי, שירה קורעת עורות תופים, געגועים, חורף, אנשים הולכים לאט, מממ... מה בדיוק פה יכול לעשות לי את זה שלא עבד בפעם הקודמת? לא יודע, אולי החצוצרות בסגנון פני ליין בסוף השיר? בקושי.
מבחינתה של מסיקה אין שום הצדקה לשנות את המרכיבים שגרמו לה למכור 70 אלף עותקים מהדיסק הראשון ולהיות זמרת השנה על המאדים. וזה לא ש"שלום לאמונות" הוא שיר כזה רע, זה רק שהוא נכתב כדי למכור עוד 70 אלף.

מירי מסיקה - שלום לאמונות (עננה)

אתם יודעים מה זה מוזיקה מנחמת? יש את השירים האלה שכל מה שבא לך לעשות זה פשוט לחבק אותם חזק חזק ולבקש מהם שיישארו אתך קרוב. "עוץ", כמו הדיסק הראשון של האנשים, הוא בדיוק שיר מהסוג הזה. הוא כ"כ מקסים בפשטותו שהפזמון שלו "שום דבר אינו נחוץ / אין מה לחפש בחוץ" הוא ההגדרה הכי טובה לו עצמו.
בפעם הקודמת המוזיקה של האנשים נשארה די במרתף, אני באמת מקווה הפעם שהיא תעלה כמה שיותר גבוה, ואין שום סיבה שהסינגל הזה לא יעשה את העבודה הפעם. הקול של דרור שוסטק הוא כמו זה של עמיר לב או אהוד בנאי, לא זמרים גדולים, בכלל לא, אבל הקול שלהם חודר לנשמה וגורם לך לרצות להקשיב.

האנשים - עוץ (התו השמיני)