מתערבת :)
מבינה את תגובותיהם של שני הצדדים אך מבינה גם את הקושי שלך, ארמילוס, להתחבר לתשובות של "אחיך המסטול".
דווקא העובדה כי כתב ידך גם גדל וגם "התייפה" מלמדת על הגברת החשיבות שאתה מקנה, כנראה באופן לחלוטין לא מודע, ליחסה של החברה והסביבה אליך. זו התלות עליה מדבר, בין היתר, אחיך המסטול.
הצורך שלך להגדיל את נוכחותך על הדף, האינטנסיביות בכתיבה שאינה מותירה מרחב לאחר אך גם לא מותירה מרחב המאפשר לך להתבונן פנימה אל תוך עצמך, מגבירים את הצורך שכמעט רודף אותך להיות "נוכח", לקבל תשומת לב, להיות במרכז העניינים, באופן ילדי משהו אך גם מתוך החשש שאם לא תהיה "שם", לא יראו אותך, לא ישמעו אותך ולא יגיבו אליך - מי מבטיח שאתה קיים? שלקיומך יש משמעות? שלך יש משמעות?
אין ספק שיש בך יחס אמביוולנטי לחלוטין למי ולמה שאתה. מחד יש ביטחון עצמי מופרז המוביל לתפיסת מציאות מעוותת משהו. זה הפן הילדי שבך. מאידך קיימים רגשי נחיתות מסוימים הדוחפים אותך ללא הרף להוכיח שאתה טוב יותר מכפי שאחרים רואים אותך ומכפי שאתה תופס את עצמך.
המאמץ המוגבר, הקושי להרפות, הצורך ללחוץ ולהלחיץ את עצמך עוד ועוד הם התלות. התלות בתדמית החיצונית שהפכה כמעט לעור וטבע שני שלך.
אני ממליצה בחום לפנות לייעוץ ממוקד ורציני. לטובתך עומדים האינטליגנציה הגבוהה שלך, הרצון לשיפור עצמי וכוח הרצון שנכון להיום פשוט מתועל באופנים לא אפקטיביים.
יום טוב,
דורית וואלך
נתחיל
נתחיל מהעובדה שהחשיבות שאני מקנה לערך האסתטי של כתב ידי היא פועל יוצא מהחשיבות שאני מקנה לאסתטיקה .
לא אכחיש,
אין אני זוכה ליחס הראוי לדעותי ולכישורי,
אינני מצאתי וביססתי את מקומי.
אני יצירת אמנות שמעלה אבק במחסנים של המוזיאון.
אבל,יש כשל גודל בטיעונים שלכם שניכם.
בהנחה שאני זונה של תשומת לב,
בהנחה שאני תלוי רגשית בחברה-
לא הייתי אני.
אם המטרה שלי הייתה להיות נאהב,
נערץ!,
וודאי לא הייתי עצמי.
מעולם לא הייתי פוליטיקלי קורקט,
מעולם לא שחיתי עם הזרם.
מספיק שהאדם הממוצע יראה אותי וכבר יתעורר בו איזשהו אנטגוניזם.
כל הדעות שלי וההשקפות שלי עומדות בניגוד מוחלט למקובל ואינני מהסס לפעול בהתאם להן.
להיות מקובל ע"י החברה יכול להיות הדבר הפשוט ביותר עבורי,
עניין של מצמוץ.
" אני רוצה שהרבה אנשים יבואו להוצאה שלי להורג"
זו השאיפה היחידה שלי לקהל.
מה גם שאשמח לדעת,
כי וודאי תוכלו לומר לי אתם-
מדוע רגשי נחיתות מקננים בי?
אולי אתם תוכלו להצביע עליהם.
מסקנה רווחת וקישור שכיח הוא של אהבה עצמית לרגשי נחיתות,
ולכן אינני מופתע.
אני עובד קשה מאוד בשביל התדמית החיצונית שלי,
אתם יודעים כמה קשה להשניא את עצמך על מגוון רחב כל כך של אנשים?
אחי המסטול,
אולי אין בי שמץ של אינטלגנציה על שלל סוגיה,
אולי אני שוטה.
אבל אני שוטה שלבוש בתלבושת ימי ביניימית רקומה,
נועל נעליים צהובות ומרקד על צוקים.