גבינות

גבינות

קיש פטריות בגבינת רוקפור וברנדי

קיש פטריות בגבינת רוקפור וברנדי 400 גר' בצק עלים מופשר 400 גר' פטריות שמפיניון טריות 20 גר' חמאה 8 כפות ברנדי (קוניאק)טוב 150 גר' גבינת רוקפור מפוררת 8 כפות חלב 1 חלמון 50 גר' אגוזי מלך קצוצים 30 גר' צימוקים מלח ופלפל לפי הטעם מחממים את התנור לחום גבוה. מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעיגול בקוטר הגדול ב- 5 ס"מ מגודל תבנית קפיצית 24, מניחים בתבנית על התחתית והדפנות, מנקבים בעזרת מזלג את התחתית ומכניסים לאפיה עד להזהבה קלה, מוציאים מהתנור. פורסים את הפטריות, ממיסיים את החמאה במחבת גדולה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים 3 כפות ברנדי ומטגנים עד שנוזלים נספגים, מוציאים ומפזרים על התחתית האפויה באופן שווה. מערבבים בקערה את הגבינה עם החלב והחלמון, מוסיפים את האגוזים והצימוקים, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ויוצקים על הפטריות בתבנית. מכניסים שוב לאפיה של כ- 15 דקות עד להשחמה קלה, מוציאים ויוצקים את שארית הברנדי מעל ומציתים אותו, כשנעלמת הלהבה מעבירים לצלחת הגשה ומגישים לשולחן.
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
מנות ראשונות
בחר
בחר