הודו

הודו

פאייה בהודו מעושן ונקניקיות מתובלות של פינגווינית

מתכון: פאייה בהודו מעושן ונקניקיות מתובלות רכיבים: זמן הכנה: 20 דקות זמן בישול" 45 דקות מספר מנות:6 4 נקניקיות גדולות מתובלות, פרוסות באלכסון 4 פרוסות דקות הודו מעושן, קצוצות, 1 בצל בינוני פרוס 1 פלפל ירוק, פרוס 1 שן שום, מעוכה כוס אורז לבן ארוך 44ם גרם עגבניות - מקופסה 3/4 כוסות ציר עוף 1 כפית כרכום מלח ופלפל לפי הטעם אופן הכנה: 1. משחימים היטב במחבת גדולה, הודו ונקניקיות כ-5 דקות מפנים ומנגבים על מגבות נייר. 2. מוסיפים בצל, פלפל, שום, ואורז. מבשלים על אש בינונית ובוחשים 3 דקות. 3. מוסיפים עגבניות עם מיץ, ציר עוף וכרכום ומערבבים. מכסים במכסה הדוק. 4. מביאים בהדרגה לרתיחה. בוחשים פעם אחת. מנימיכים את האש ומבשלים, עם כיסוי, 25 דקות או עד שהנוזל נספג כמעט ושהאורז רך. 5. מוסיפים נקניקיות והודו ומחממים. מגישים עם מלח ופלפל. הערות: קיימים שני סוגים של נקניקיות כוריזו. מומלץ להשתמש באחד שהוא דומה לסלמי הדורש רק חימום. בסוג השני, הנקניקיות טריות וזקוקות לבישול לפני השימוש. מקור המתכון: הסידרה הקטנה-תבישילי קדרה-הביאה פינגווינית הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2 *****************************************

שוקי עוף בתפוחי אדמה ופול ירוק, ברוטב קארי ולימון של servi d

שוקי עוף בתפוחי אדמה ופול ירוק, ברוטב קארי ולימון. למתכון כפי שעשיתי, בהחלט ניתן להמיר את שוקי ההודו בירכיים/שוקיים של עוף רגיל: שוקי הודו (שהרתחתי קודם, והשתמשתי בנוזל למרק) שבעה תפוחי אדמה קלופים, שטופים וחתוכים לקוביות של 2X2 שקית פול ירוק קפוא כפית וחצי (גדושות) אבקת קארי כפית שטוחה כורכום לימון סחוט אחד שמן בערך חצי כוס. מלח ההכנה: בסיר שטוח ומאד רחב יוצקים שמן מחממים ומטגנים את השוקיים עד זהוב. מוציאים מהשמן ומניחים בצד. שיחכו קצת. מכניסים במקומם את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים תוך ערבוב ענוג (שלא ימעכו), עד שלחלקם כבר יש קצוות שחומים. מוסיפים את הפול (אפילו במצב קפוא). מוסיפים את הכורכום, המלח, והקארי, ומערבבים. מניחים על הירקות את העוף , מוסיפים מעט מיים (כדי מחצית גובה התבשיל). מרתיחים מבשלים כשעה על אש קטנה. בודקים מדי פעם שלא מתייבש.הופכים את העוף כדי שיצתבע בצהוב משני הצדדים. אחרי שעה, מוסיפים מעל את הלימון הסחוט ומבשלים עוד חצי שעה. התבשיל יוצא צהוב יפיפה, וטעים טעים. אני הולכת להגיש את זה עם קוסברה קצוצה מעל. טעמתי את זה לפני רגע מהסיר. חבל על הזמן..
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
עופות
בחר
בחר