ועוד מהאמבט


מלכת האמבטיה

עוברים למנוחה


ולהחתמה

שמציינת את התאריך בו יוצר כל גליל

משם לחדר ההזעה שבחורף מחומם

אשר גורם לגבינה להיפטר מעודפי המלח והמים שבה. מניחים את הגליל ל24 שעות בחדר ההזעה ונותנים לו להזיע. משם הוא עובר לאיכסון.

משם לאיכסון

עם התאריך המוטבע

והמכונה שעושה מה שפעם עשו אנשים

מסובבת, מנגבת, הופכת מלטפת.

לאחר יישון של בין 12-36 חודש (לפי הטעם) זו התוצאה

האפנינים של מודנה - זוכרים את הספר "הלב"?

אלו האפנינים.

יש לנו טלפטיה

עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל - המלצות
בחר
בחר