ואז עברנו למודנה מתוך מחשבה לסייר בגבעות של מודנה. באיזור הכפרי, מולדת הפארמיגי'אנו

2000 מטר גובהן של הגבעות האלו. איזור כפרי מדהים ביופיו. נסענו לנו לאיטנו נהנים מהאוויר שהצטלל. כבר לא היה חם בכלל. שמיים כחולים, עיגולי חציר. גפנים כורעות תחת העומס וחוות פזורות פה ושם. תמונות של פאזל.
2.jpg
1.jpg

האפנינים של מודנה - זוכרים את הספר "הלב"?

אלו האפנינים.

וחווה ליצור פארמיג'יאנו רג'יאנו

להווי ידוע מראש שרק באיזור המשתרע ממודנה ועד פארמה מותר לייצר את גבינת הפארמיג'יאנו ולקרוא לה בשמה. אפילו הנזירות על התבור שרצו לייצר פארמיג'יאנו וביקשו הדרכה כיצד מכינים, נענו שאי אפשר לייצר פארמיג'יאנו חוץ מאיזור זה. נכנסנו. איזה ניחוח נפלא. ואנשים מדהימים. ביקשנו רשות להיכנס לראות את תהליך הייצור. לאחר שעטינו סינורים מתאימים לקחו אותנו לסיור.

זה אולם היצור. המיכלים כבר נקיים. לא הגענו מאוד מוקדם בבוקר

פשוט לא ידענו.

ועוד באולם

הגבן של היום

מועבר למיכלים מיוחדים ועובר לחיצה שמטרתה להוציא את עודפי המים.

הוא מקבל משקולת על הראש

ומשם עובר לאמבט מי מלח

שורות שורות של אמבטיות ארוכות בחדר אחד

ועוד מהאמבט

המלח

גושים של מלח טעים להפליא. גדולים כאלו. ממלאים במיכל והמים כבר מושכים להם כמה שהם צריכים. לבד. בעצמם.

שורות שורות

עוברים למנוחה

ועוד מהאמבט


מלכת האמבטיה

עבור לעמוד
,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל - המלצות
בחר
בחר