הפידינה הרומניולית

כדורי בצק תפוחים מעט. משוטחים על משטח מקומח.
resize of p9100876.jpg
resize of p9100878.jpg

מעט מרודדים במערוך ואז מעברים לרידוד במכונה

יוצאים מהמכונה

ועוברים לרידוד במערוך

עכשיו עיגול הבצק מוכן להיקלות על משטח לוהט

עכשיו הוא מוכן לקבל באהבה כל תוספת שרוצים

וגבינה. מקפלים לשניים

ושתיהם ביחד

וכן, אפשר לצאת מהלידו לשייט שרימפס בסירות

רק שהגענו קצת מאוחר. אנחנו שומרים את הזכות לפעם הבאה. וזו הבטחה.
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
אוכל - המלצות
בחר
בחר