תשובות והרחבה 
שלום לך,
אני אנסה להשיב על שאלותיך, באם יש לך שאלות נוספות -תרגיש חופשי לשאול שוב (וכן אם אני פיספתי שאלה ששאלת )
משחקי הארים, מאורגנים על ידי צוותים שונים, חלקם על ידי צוותים מקצועיים יותר וחלקם על ידי בודדים.
למרבית הארים (אר=R = קיצור למשחקי rd&d, או משחקי תפקידים חיים) יש מגבלת גיל , עם לא מצויין אחרת לרוב המגבלה תופסת על סביבות גיל 16 ,כאשר צעירים יותר זקוקים לאישור הורים.
בכל מקרה לכל אר יש את הנהלים שלו,
ברבות השנים שבה חובבי הארים התעסקו עם הנושא, פותחו חוקי יסוד ,מאין תו תקן שכזה ששם חוקי בתל"ן , שמסבירים ונותנים תקני בטיחות לנשקים והציוד ,ואר שתומך בתקנים אלו ,אפשר להיות יותר רגועים שהוא יותר בטיחותי מאחרים.
אני ממליץ לך
לעבור על הלינקים אצלנו, יש מספר פורומים מרכזיים בהם ניתן להשיג מידע לגבי ארים שעומדים להתרחש .
לגבי מאמר השיריון ,ודומיו:
בעבר איפה שיש את האותיות המוזרות שציינת ,היו תמונות.
לאחר שידרוג מערכת הפורומים בוואלה שנתנה לנו כלים חדשים (לרבות הקפצת הודעת) , ניפגעו מאמרים ישנים במעבר,
אתה יכול ליצור קשר עם הבחור שכתב את המאמר הנ"ל, שמו רשום ואם אני לא טועה גם המייל שלו.
במקביל אני ממליץ לך להירשם בגילדה, זה יעזור לך לקבל פניות למשחקים, ובכלל להיות חלק מהקהילה הגדולה (בהנחה שאתה עדיין לא נירשמת).
אני אחת לתקופה מעדכן את הפורום הזה, ומביא לו הודעות לגבי משחקי קרבים שפורסמו ברחבי הרשת באתרים מקבילים.
שאלות נוספות? חופשי.